Меню
Кошница

Гардероби за спалнята

Цветове
Модулно обзавеждаяне за спалня Kaliopa 4 е идеално решение за Вашия дом.Той ще внесе стил и уют във Вашата спалня.Комплектът включва трикрилен гардероб, ъглов гардероб, двукрилен гардероб, четирикрилен гардероб, надстройки към тях и скрин.Трикрилният гардероб е снабден с три врати и две чекмеджета, ..
4 699 лв.
Dress е модулна система за гардероби и гардеробни на фирма Ирим. Благодарение на многобройните модули можете сами да проектирате своя гардероб или дрешник.Модулна система Dress 15 включва шест броя двукрилни гардероба и  два ъглови с надстройки, оборудвани с лостове за закачалки, рафтове и чекм..
2 542 лв.
Dress е модулна система за гардероби и гардеробни на фирма Ирим. Благодарение на многобройните модули можете сами да проектирате своя гардероб или дрешник.Модулна система Dress 14 включва четири броя двукрилни гардероба, два еднокрилни и два ъглови с надстройки, оборудвани с лостове за закачалки, ра..
2 444 лв.
Гардероб BAWARIA DSZF 2d1s е двукрилен гардероб с едно чекмедже. Изработен в класическа визия и висококачествени материали като масив акация и панти Hettich, той ще ви служи дълго и вярно като мебел за съхранение на вашите дрехи.Модулна система Bawaria е колекция от мебели за цялостно обзавеждане на..
2 440 лв.