Меню
Кошница

Гардероби за спалнята

Четирикрилен гардероб Kent ESZF4D2S
-35 %
Гардеробът е част от модулна система Kent, която предлага класически и елегантни мебели за Вашия дом.Kent ESZF4D2S е голям и просторен гардероб, в който ще може да поберете и подредите Вашите вещи.Огледалата на две от вратичките ще увеличат визуално помещението, в което е поставен гардероба.Вътрешно..
1 256 лв. 1 924 лв.
Двукрилен гардероб Kent ESZF2D1S
-35 %
Гардеробът е част от модулна система Kent, която предлага класически и елегантни мебели за Вашия дом.Kent ESZF2D1S е двукрилен, снабден е с лост и удобно чекмедже.Дръжките му са метални.Колекцията Kent се характеризира с непреходна ретро визия, съчетана с естествено дърво и фурнир.Модулите са израбо..
503 лв. 769 лв.
Гардероб BAWARIA DSZF 2d1s
-34 %
Гардероб BAWARIA DSZF 2d1s е двукрилен гардероб с едно чекмедже. Изработен в класическа визия и висококачествени материали като масив акация и панти Hettich, той ще ви служи дълго и вярно като мебел за съхранение на вашите дрехи.Модулна система Bawaria е колекция от мебели за цялостно обзавеждане на..
1 392 лв. 2 122 лв.
Двукрилен гардероб с плавно затваряне AZTECA TRIO SZF2D/19/11
-23 %
Двукрилен гардероб с плавно затваряне на вратите от модулна система Ацтека / Azteca за обзвеждане на спалня, дневна и трапезария. Гардероба е прдназначен за дрехи на закачалки, защото вътре има един рафт в горната си част и алуминиев лост за закачалки под него. Вратите са с фрезовани дръжки, в които..
567 лв. 734 лв.
Двукрилен гардероб Nero Plus SZF2D
-22 %
Цветове
Гардероб SZF2D е част от модулна система Nero Plus.Той e модерна и функционална мебел, която ще се впише идеално във Вашия дом.Гардеробът е двукрилен, снабден с две врати, а вътрешното му разпределение се състои от рафт и лост за закачалки.Модулите от система Nero Plus са изработени от ламинирано ПД..
280 лв. 358 лв.
Четирикрилен гардероб AZTECA TRIO SZF2D2L/21/22
-21 %
Четирикрилен гардероб в бял гланц от модулна система Azteca за обзавеждане на спалня, дневна и трапезария. Двете вътрешни врати имат огледала по цялата си височина. Разпределен е практично и оптимално. Модулна система за обзавеждане на дневна, спалня и трапезария с акцент от фрезовани МДФ дръжк..
1 266 лв. 1 611 лв.
Трикрилен гардероб Nero Plus SZF3D2S
-20 %
Цветове
Гардероб SZF3D2S е част от модулна система Nero Plus.Той e модерна и функционална мебел, която ще се впише идеално във Вашия дом.Гардеробът е трикрилен, снабден с три врати и две чекмеджета, а вътрешното му разпределение от едната страна и от другата страна се състои от рафт и лост за закачалки.Ако ..
431 лв. 539 лв.
Ъглов гардероб Nero Plus SZFN2D
-20 %
Цветове
Гардероб SZFN2D е част от модулна система Nero Plus.Той e модерна и функционална мебел, която ще се впише идеално във Вашия дом.Гардеробът е ъглов, снабден с две врати, а вътрешното му разпределение се състои от рафт и лост за закачалки.Модулите от система Nero Plus са изработени от ламинирано ПДЧ с..
400 лв. 497 лв.
Трикрилен гардероб с плавно затваряне AZTECA TRIO SZF3D/21/18
-18 %
Трикрилен гардероб от модулна система Azteca за обзвеждане на спални. Гардеробът е с модерна и изчистена визия и предлага много място за съхранение и помага за правилно организиране на пространството в спалнята. Изработва се в бял гланц, като получавате и три цветни дръжки - венге, бял гланц, черен ..
1 079 лв. 1 317 лв.
Трикрилен гардероб Idento SZF2D1S
-13 %
Гардеробът е част от модулна система Idento, която предлага изящни и елегантни модули за Вашия красив дом.Idento SZF2D1S е нежна и красива мебел, която ще внесе изисканост в интериора.Гардеробът е двукрилен и е снабден с лост за закачалки и шкафче.Колекцията Idento е в класически стил, който се подч..
651 лв. 749 лв.
Трикрилен гардероб Idento SZF5D2S
-12 %
Гардеробът е част от модулна система Idento, която предлага изящни и елегантни модули за Вашия красив дом.Idento SZF5D2S е нежна и красива мебел, която ще внесе изисканост в интериора.Гардеробът е трикрилен и е разделен на независими части, благодарение на което можете да организирате всичко по Ваш ..
1 169 лв. 1 330 лв.