Меню
Кошница

Гардероби за спалнята

Американски гардероб AP 270 с плъзгащи врати и огледало
-10 %
Цветове
"AP 270" е просторен гардероб в американски стил.Гардеробът предоставя достатъчно място за съхранение на всичките Ви дрехи и аксесоари.Разполага с удобни плъзгащи врати и огледало върху едната, а вътрешното му разпределение се състои от два лоста за закачалки, три вътрешни чекмеджета и множество раф..
1 647 лв. 1 830 лв.
Американски гардероб AP 270 с плъзгащи врати
-10 %
Цветове
"AP 270" е просторен гардероб в американски стил.Гардеробът предоставя достатъчно място за съхранение на всичките Ви дрехи и аксесоари.Разполага с удобни плъзгащи врати, а вътрешното му разпределение се състои от два лоста за закачалки, три вътрешни чекмеджета и множество рафтове.Гардеробът е израбо..
1 552 лв. 1 724 лв.
Американски гардероб AP 230 с плъзгащи врати и огледало
-10 %
Цветове
"AP 230" е просторен гардероб в американски стил.Гардеробът предоставя достатъчно място за съхранение на всичките Ви дрехи и аксесоари.Разполага с удобни плъзгащи врати с огледало върху едната, а вътрешното му разпределение се състои от два лоста за закачалки, три вътрешни чекмеджета и множество раф..
1 471 лв. 1 634 лв.
Американски гардероб AP 230 с плъзгащи врати
-10 %
Цветове
"AP 230" е просторен гардероб в американски стил.Гардеробът предоставя достатъчно място за съхранение на всичките Ви дрехи и аксесоари.Разполага с удобни плъзгащи врати, а вътрешното му разпределение се състои от два лоста за закачалки, три вътрешни чекмеджета и множество рафтове.Гардеробът е израбо..
1 375 лв. 1 528 лв.
Американски гардероб AP 180 с плъзгащи врати и огледало
-10 %
Цветове
"AP 180" е просторен гардероб в американски стил.Гардеробът предоставя достатъчно място за съхранение на всичките Ви дрехи и аксесоари.Разполага с удобни плъзгащи врати с огледало върху едната, а вътрешното му разпределение се състои от два лоста за закачалки, две вътрешни чекмеджета и рафтове.Гарде..
1 151 лв. 1 279 лв.
Американски гардероб AP 180 с плъзгащи врати
-10 %
Цветове
"AP 180" е просторен гардероб в американски стил.Гардеробът предоставя достатъчно място за съхранение на всичките Ви дрехи и аксесоари.Разполага с удобни плъзгащи врати, а вътрешното му разпределение се състои от два лоста за закачалки, две вътрешни чекмеджета и рафтове.Гардеробът е изработен от вис..
1 056 лв. 1 173 лв.
Ъглов гардероб Fortuna FBU
-5 %
Цветове
"Fortuna FBU" е ъглов гардероб, част от модулна система за спалня Фортуна.Гардеробът е снабден с вратичка, а вътрешното му разпределение се състои от лост за закачалки и рафтове.Модулите от система Фортуна са изработени от висококачествени материали - ПДЧ 18мм, и са с немски механизми на фирмата Het..
480 лв. 506 лв.
Двукрилен гардероб Fortuna FB2 POL
-5 %
Цветове
"Fortuna FB2 POL" е двукрилен гардероб, част от модулна система за спалня Фортуна.Гардеробът е снабден с две вратички, а вътрешното му разпределение се състои от лост за закачалки и рафтове.Модулите от система Фортуна са изработени от висококачествени материали - ПДЧ 18мм, и са с немски механиз..
481 лв. 507 лв.
Трикрилен гардероб Fortuna FB3
-5 %
Цветове
"Fortuna FB3" е трикрилен гардероб, част от модулна система за спалня Фортуна.Гардеробът е снабден с три вратички, а вътрешното му разпределение, от едната страна, се състои от лост за закачалки и два рафта, а от другата - от рафтове.Модулите от система Фортуна са изработени от висококачествени мате..
655 лв. 690 лв.
Двукрилен гардероб Fortuna FB1
-5 %
Цветове
"Fortuna FB1" е двукрилен гардероб, част от модулна система за спалня Фортуна.Гардеробът е снабден с две вратички, а вътрешното му разпределение се състои от рафтове.Модулите от система Фортуна са изработени от висококачествени материали - ПДЧ 18мм, и са с немски механизми на фирмата Hettich.Гардеро..
300 лв. 316 лв.
Модулно обзавеждане Fortuna Конфигурация 1
-5 %
Цветове
"Fortuna Конфигурация 1" е модулен гардероб, част от модулна система за спалня Фортуна.Конфигурацията се състои от двукрилен, трикрилен и ъглов гардероб.Модулите от система Фортуна са изработени от висококачествени материали - ПДЧ 18мм, и са с немски механизми на фирмата Hettich.Гардеробите впечатля..
1 436 лв. 1 512 лв.
Модулно обзавеждане Fortuna Конфигурация 2
-5 %
Цветове
"Fortuna Конфигурация 2" е модулен гардероб, част от модулна система за спалня Фортуна.Конфигурацията се състои от два двукрилни и един ъглов гардероб.Единият двукрилен е с рафтове, а другият - с чекмеджета, лост за закачалки и рафтове.Модулите от система Фортуна са изработени от висококачествени ма..
1 235 лв. 1 300 лв.
Двукрилен гардероб Fortuna FB2
-5 %
Цветове
"Fortuna FB2" е двукрилен гардероб, част от модулна система за спалня Фортуна.Гардеробът е снабден с две вратички, а вътрешното му разпределение се състои от лост за закачалки и два рафта.Модулите от система Фортуна са изработени от висококачествени материали - ПДЧ 18мм, и са с немски механизми на ф..
447 лв. 470 лв.
Двукрилен гардероб Fortuna FB75
-3 %
Цветове
"Fortuna FB75" е двукрилен гардероб, част от модулна система за спалня Фортуна.Гардеробът е снабден с две вратички и три чекмеджета, а вътрешното му разпределение се състои от лост за закачалки и рафт.Модулите от система Фортуна са изработени от висококачествени материали - ПДЧ 18мм, и са с немски м..
462 лв. 478 лв.
"Маями ММ6" е ъглов гардероб, част от модулна система Маями.Вътрешното му разпределение се състои от рафтове, където може да подредите дрехи и вещи.Модулна система "Маями" е подходяща за обзавеждане както на спалня, така и на юношевска стая.Мебелите са изработени изцяло от МДФ кварц с меламиново пок..
850 лв.
"Калифорния МК6" е ъглов гардероб, част от модулна система Калифорния.Вътрешното му разпределение се състои от рафтове, където може да подредите дрехи и вещи.Модулна система "Калифорния" е подходяща за обзавеждане както на спалня, така и на юношевска стая.Мебелите са изработени висококачествени мате..
640 лв.
Цветове
"SZFN1D" е част от модулна система Zele, която предлага голямо разнообразие от модули, подходящи за детска стая, дневна, спалня и офис.Ъгловият гардероб Zele  е просторен, снабден е с лост за закачалки и рафтове.Дъното на гардероба е идеалното място за куфар или кутии, които ще улеснят организа..
480 лв.
Цветове
Гардеробът е част от модулна система Tadeusz, която предлага мебели, вдъхновени от красивия английски стил."Tadeusz T-25" е функционален и просторен ъглов гардероб, снабден с две врати, а вътрешното му разпределение се състои от лост за закачалки и рафтове.Модулите от система Tadeusz се пр..
825 лв.
"SZF NAR2D" е ъглов гардероб, част от модулна система Norton, която предлага голямо разнообразие от модули, подходящи за детска стая, дневна, спалня и офис.Гардеробът е с елегантен и функционален дизайн, разполага с лост за закачалки и рафтове.Изработен е от висококачествено ПДЧ и МДФ профил.Модулни..
547 лв.
Цветове
Гардероб SZFN2D е част от модулна система Nepo Plus.Той e модерна и функционална мебел, която ще се впише идеално във Вашия дом.Гардеробът е ъглов, снабден с две врати, а вътрешното му разпределение се състои от рафт и лост за закачалки.Модулите от система Nepo Plus са изработени от ламинирано ПДЧ с..
441 лв.
Гардеробът е част от модулна система Natural, която предлага изящни и елегантни модули за спалня и всекидневна."Natural N-14" е модерна мебел с красив дизайн в бохо стил.От едната страна ъгловият гардероб е снабден с рафт и лост за закачалки, а от другата - рафтове.Модулите от система Natural с..
824 лв.
Гардеробът е част от модулна система Mediolan, която предлага изящни и елегантни модули за спалнята и всекидневната."Mediolan M-14" е очарователна мебел с уникален дизайн.Гардеробът е ъглов, разполага с рафт и лост за закачалки, което предоставя оптимално разпределение на гардеробното пространство."..
808 лв.
Цветове
"Kaliopa" е ъглов гардероб, част от модулна система за спалня Калиопа.Гардеробът е с модерен и уникален дизайн, снабден е с вратичка и глуха част, вътрешното му разпределение се състои от рафтове.Модулите от система Калиопа са изработени от висококачествени материали - ПДЧ 18мм. Предлагат ..
503 лв.
Цветове
Гардеробът е част от модулна система Indianapolis, която предлага изящни и елегантни модули за спалня и всекидневна."Indianapolis I-14" е очарователна мебел с уникален дизайн.Гардеробът е ъглов - в лявата част разполага с рафт и лост за закачалки, а в дясната - с четири рафта, което предоставя оптим..
829 лв.
Dress е модулна система за гардероби и гардеробни на фирма Ирим. Благодарение на многобройните модули можете сами да проектирате своя гардероб или дрешник.Модулът представлява отворен корпус на гардероб с лост и рафт за закачалки.Материал: Ламинирано ПДЧ 16мм/0.45 мм кантРазмери Ш/Д/В: 93/52.5/201см..
199 лв.
Цветове
Гардеробът е част от модулна система Dallas, която предлага мебели, вдъхновени от автентичен сафари стил."Dallas D-21" е модерна мебел с красив дизайн.Вътрешното разпределение на гардероба от едната страна се състои от лост за закачалки, а от другата - от рафтове.Модулите от система Dallas..
958 лв.
Гардеробът е част от модулна система за детска стая Alex, която се отличава с красиви и практични мебели за стаята на Вашето дете.Модулът е удобен ъглов гардероб, снабден с вратичка, лост за закачалки и рафтове. Модилна система Alex е страхотен избор за детската стая.Тя съчетава в себ..
360 лв.
Шкафът е част от модулна система Ruso, която предлага голямо разнообразие от мебели за спалня, хол, всекидневна, трапезария.Ruso REG 2D  е красива и функционална мебел, която разполага с две врати и рафтове, където може да подредите вещи.Шкафът лесно може да бъде използван и като гардероб.Модул..
510 лв.
Цветове
"Лео 4" е просторен четирикрилен гардероб, оборудван с вратички с механизъм за плавно затваряне и едно чекмедже. Гардеробът е комбинация от два еднокрилни Лео 1 и двукрилен Лео 2 с огледало върху едната врата.Вътрешното му разпределение се състои от лостове за закачалки, рафтове и ниши.Опционално мо..
697 лв.
Красив гардероб в елегантен и изискан стил. Гардероб Лайт е четирикрилен с огледала и две чекмеджета, вътрешното му разпределение се състои от лост за закачалки и множество рафтове.Изработен е от висококачествени материали - ПДЧ, в цветовете дъб бланко и кант антрацит.Материал: ПДЧ 16ммРазмери ..
669 лв.
Цветове
"Аполо 9" е просторен четирикрилен гардероб, оборудван с четири врати с механизъм за плавно затваряне, огледалао върху две от тях и две дълбоки чекмеджета. Вътрешното му разпределение се състои от лост за закачалки и рафтове.Гардеробът е изработен от висококачествено ПДЧ, предлага се в няколко цвето..
559 лв.
Цветове
Гардероб Аполо 6 е четирикрилен с лост за закачалки и четири рафта. Вратичките му са с плавно затваряне.Предлага се в няколко цветови варианта.Материал: Ламинирано ПДЧ 16мм с 0.45мм кантРазмери Ш/Д/В: 160/52/181смЦвят: Дъб сонома, Венге амбър, Дъб бланко, Дъб вотан/Антрацит, Бяло гланц или Антрацит ..
409 лв.
Гардеробът е част от модулна система Natural, която предлага изящни и елегантни модули за спалня и всекидневна."Natural N-3" е модерна мебел с красив дизайн в бохо стил.Вътрешното разпределение на четирикрилния гардероб се състои от рафтове, три лоста за закачалки и две чекмеджета.Чекмеджетата са с ..
1 189 лв.
Гардеробът е част от модулна система Kent, която предлага класически и елегантни мебели за Вашия дом.Kent ESZF4D2S е голям и просторен гардероб, в който ще може да поберете и подредите Вашите вещи.Огледалата на две от вратичките ще увеличат визуално помещението, в което е поставен гардероба.Вътрешно..
1 382 лв.
Цветове
"Kaliopa 4V3F" е четирикрилен гардероб, част от модулна система за спалня Калиопа.Гардеробът е с модерен и уникален дизайн, снабден е с четири вратички и три чекмеджета, вътрешното му разпределение се състои от  два лоста за закачалки и рафтове.Модулите от система Калиопа са изработени от ..
1 070 лв.
Цветове
Гардеробът е част от модулна система Indianapolis, която предлага изящни и елегантни модули за спалня и всекидневна."Indianapolis I-18" е очарователна мебел с уникален дизайн.Гардеробът е с четири врати, разполага с две чекмеджета, пет рафта и три лоста за закачалки - два по 45,5см и един с дължина ..
1 118 лв.
Показани са от 1 до 36 от 282 резултата (8 страници)

Голям избор от модели гардероби със стандартно отваряне и с плъзгащи врати с разнообразни цветове и размери на достъпни цени

Изберете правилния гардероб за спалнята. Предлагаме избор от различни модели - двукрилни, трикрилни гардероби и модели с по четири врати. Гардероби, които имат и чекмеджета или най-използваните гардероби с плъзгащи врати - те не заемат място при отварянето на вратите и това ги прави предпочитани от милиони хора. Изберете цвят, който ще подхожда на интериора и вижте размера, за да застане по мярка в спалнята. С правилния гардероб, в стаята всичко ще е на мястото си и ще се радвате на спокойна почивка.За категория „Гардероби“

 

Гардеробите са нужни във всяка съвременна къща или апартамент. Те служат най-вече за съхраняване на дрехите, но също така могат да имат и редица други важни функции, като естетическите например. На пазара в днешно време е налице богата и разнообразна гама от гардероби, от които имате възможност да избирате. В следващите редове ще ви представим основните видове гардероби, както и факторите, които трябва да се вземат предвид при правене на покупка. В допълнение, ще научите защо залагането на гардероби от Орхидея Мебел би била най-изгодната опция за вас.

 

 

Гардероби – видове и характеристики

 

Гардеробите могат да се разделят на отделни видове на базата на няколко критерия. Може би най-популярните сред тези критерии са броят на крилата, както и типът на вратите. Ето какви видове гардероби съществуват съобразно споменатите критерии за класификация:

Гардероби 1
Изключително качествени гардероби

 

Според броя на крилата – в зависимост от броя крила, от които са изградени, можете да откриете двукрилен гардероб, трикрилен гардероб и четирикрилен гардероб. Изборът по отношение на този критерий трябва да става най-вече на база пространството, което ви е нужно за съхранение на дрехи и други принадлежности. Имайте предвид, че гардеробите с повече крила ще ви предоставят разнообразни варианти за подреждане на дрехите – по рафтове,. на закачалки и т.н.

Според типа на вратите – освен със стандартно отварящи се врати, на пазара се предлагат и гардероби с плъзгащи врати. Подобен тип гардероби са подходящи за по-малки стаи и помещения, където основната цел е да бъде спестено пространство.

 

 

Как да изберете подходящите за вашите нужди гардероби? 

 

Редица са факторите, които е възможно да изиграят роля в процеса по избор на гардероби. По-надолу в текста ще се спрем на най-важните сред тях.

 

Размер – по отношение на размера трябва да се съобразите с два аспекта. От една страна, свободното подово пространство в стаята и височината на тавана, а от друга – количеството дрехи и принадлежности, които възнамерявате да съхранявате. Заложете на модели гардероби, които ви предлагат оптималната за вашите нужди комбинация между споменатите аспекти.

    Гардероби 2
    Разнообразие от гардероби

Структура – от значение е не само броят крила, но и начина, по който са изградени те. Преценете например дали ви трябват гардероби с повече пространство за закачалки или пък такива, в чиито отделни крила са налице рафтове. Структурата на гардеробите, към които ще се насочите, е нужно в максимална степен да отговаря на предназначените за съхранение в тях типове вещи и принадлежности.

Цветове и дизайни – цветеовете и дизайните, в които отделните модели гардероби се предлагат на пазара, стават все повече и все по-разнообразни. Което ви дава възможност да направите наистина най-точния избор за своите нужди. При въпросния избор ви съветваме да се водите не само от естетическите си вкусове и предпочитания, но и от това да се постигне цялостна хармония и съответствие между интериорните елементи в стаята.

Допълнителни екстри – на пазара ще откриете и гардероби с различни допълнителни екстри, които да повишат стойността им за вас. Сред въпросните екстри най-често срещани са опциите за плавно затваряне на вратите, огледалата по тях, наличието на чекмеджета, разнообразните типове декорации и т.н.

Марки – обърнете внимание на марките, към които принадлежат набелязаните от вас гардероби. Хубаво е да заложите на утвърдени и доказали се на пазара марки, за които можете да бъдете сигурни, че ще ви предоставят само и единствено продукти от най-високо качество.

 

 

Защо да заложите на гардероби от Орхидея Мебел?    

 

Гардероби от Орхидея Мебел: Разнообразна продуктова гама – ако търсите максимално богата и разнообразна продуктова гама от гардероби, измежду които да имате възможност да избирате, онлайн магазинът на Орхидея Мебел е точното място за вас. Разполагаме с еднокрилни, двукрилни, трикрилни и четирикрилни гардероби, с такива със стандартни и плъзгащи се врати. Предлагаме също така разнообразни комбинации от материали, размери, цветове, дизайни и допълнителни екстри. За вас остава единствено да разгледате наличните модели гардероби и да си изберете този, който в най-голяма степен отговаря на вашите естетически предпочитания и интериора на съответната стая.

Гардероби 3
Изберете нашите гардероби!

 

Гардероби от Орхидея Мебел: Утвърдени марки – работим с най-добрите производители на гардероби и мебели за дома като цяло. Сред марките, чиито гардероби предлагаме, са ИРИМ, Мареа, Голд Аполо, Мебели Платан, Мебели МОБ, Ергодизайн. Избирайки продуктите на тези марки, вие несъмнено ще гарантирате за своята къща или апартамент най-високо качество, функционалност и естетика.

 

Гардероби от Орхидея Мебел: Достъпни цени – стараем  се да предлагаме гардероби, чиито цени са адекватни за българския пазар и достъпни за финансовите възможности на средностатистическия потребител у нас. По-голямата част от артикулите ни в тази категория принадлежат към ниския и средния ценови клас. По този начин ние даваме възможност на всеки един клиент да си закупи гардероби от най-високо качество на напълно приемливи за него цени.

 

Гардероби от Орхидея Мебел: Редовни промоции -  освен достъпните цени, в онлайн магазина на Орхидея Мебел непрекъснато са налице промоции на определени артикули. Последното важи както за гардероби, така и за артикули от различни други продуктови категории. Въпросните предложения се публикуват в нашата секция „Промоции“. Препоръчваме ви да я следите и преглеждате редовно, за да сте наясно с актуалните ни промоции и да имате възможност да се възползвате от тях по най-добрия начин.

 

Гардероби от Орхидея Мебел: Професионална консултация – нашата фирма е на пазара от 1991 година и върви напред с бързи темпове. Близо 30-годишния ни опит в търговията с мебели ни позволява да познаваме добре характеристиките на различните артикули, както и да сме наясно с непрекъснато променящите се нужди и изисквания на потребителите. Така че ако имате нужда от професионален съвет или консултация във връзка с избора на гардероби, екипът на Орхидея Мебел е насреща да ви помогне. Можете да се свържете със служителите ни по телефона или посредством онлайн формата за контакт на сайта ни.

 

 

Гардероби от Орхидея Мебел – максимална функционалност и естетика за вашия дом!
За категория „Гардероби“
Гардероби – видове и характеристики
Как да изберете подходящите за вашите нужди гардероби?
Защо да заложите на гардероби от Орхидея Мебел?

Хората, които търсят гардероби, търсят и спални комплекти, холни маси, трапезни масихолни секции, трапезни столове, кухни, дивани, ъглови диваниъглови легла.