Меню
Кошница

Помощни маси

Помощна маса с колелца Bar-7 с основа от хромиран метал и плотове от стъкло.С елегантен и ефектен дизайн, прекрасно съчетание между черно стъкло и хромирани елементи, помощна маса Bar-7 ще бъде прекрасно допълнение и помощник във вашия дом. Масичката има горен и долен плот от стъкло, както и поставк..
287 лв.
Помощна маса с колелца Bar-4 с основа от масивно буково дърво и плотове от МДФ.С елегантен и ефектен дизайн, прекрасно съчетание между натурални дървесни нюанси и хромирани елементи, помощна маса Bar-4 ще бъде прекрасно допълнение и помощник във вашия дом. Масичката има горен и долен плот, заоблени ..
234 лв.
Кръгла помощна маса с колелца Bar-8 с основа от хромиран метал и плотове от стъкло.С елегантен и ефектен дизайн, прекрасно съчетание между черно стъкло и хромирани елементи, помощна маса Bar-8 ще бъде прекрасно допълнение и помощник във вашия дом. Материал: Стъкло/Хромиран металРазмери Ш/В: Ф42/71 ..
203 лв.
"KN-5" е съвременна конзола с впечатляваща визия.С интересна основа, изработена от хромирана стомана и плот от специално опушено стъкло, което се почиства лесно и бързо. Едно нестандартно решение за интериора във Вашата кухня или трапезария. Материал: Стъкло/Хромирана стоманаРазмери Ш/Д/В:..
623 лв.
"KN-4" е съвременна конзола с впечатляваща визия.С интересна основа, изработена от хромирана стомана и плот от специално опушено стъкло, което се почиства лесно и бързо. Едно нестандартно решение за интериора във Вашата кухня или трапезария. Материал: Стъкло/Хромирана стоманаРазмери Ш/Д/В:..
876 лв.
Цветове
Комплект от две кръгли помощни масички от масив с три извити крака, диаметър 44см и височина 53см. Кръгла помощна маса Teresa се предлага в три цвята - орех, венге или бяла боя.Материал: МасивРазмери Ш/Д/В: 44/44/53смЦвят: Венге, Орех, БялГаранция: 24 месеца..
160 лв.
Показани са от 1 до 6 от 6 резултата (1 страници)

Помощни маси са най-често използвани в дневната и стоят близо до основната маса за хранене или холния диван. Функцията на помощните маси е да поставяме неща на тях, които да са близо до основната ни маса, но да не заемат място на нея. Тук ще откриете няколко модела малки помощни маси както и помощни маси с колелца.