Меню
Кошница

Легла тип приста

Цветове
Класически модел приста с ракла за еднолицев матрак 120/190см в цвят дъб сонома или венгеПредлага допълнително простраство за съхранение на вещи благодарение на механизма за повдигане на матрака и площа, която се получава под него. Леглото е за еднолицев матрак с размери 120/190с..
199 лв.
Цветове
Спалният  комплект  представлява приста с ракла за еднолицев матрак 120/190см с допълнителен шкаф с чекмеджета и врата в цвят дъб сонома или венгеСпалният  комплект е компактно и изгодно решение за обзавеждане на малка и средна по размер спалня. Универсален модел приста с ракла п..
348 лв.
Цветове
Легло тип приста с повдигащ механизъм и ракла със заоблена табла към стената за еднолицев матрак с размери 120/190см за персон и половинаЛегло тип Приста с табла към главата, повдигащ амортисьорен механизъм, подходящо за еднолицев матрак с размери 120/190см. Легло City 281 табла към главата със заоб..
121 лв.
Комплект за малка спалня - легло тип приста с допълнително шкафове, етажерки и скрин с чекмеджетаСпален комплект от серията Сити - модерна визия, качествени материали и изработка и страхотна цена. Леглото е за матрак 120/190см като може да се ползва само еднолицев матрак. Леглото е с повдигащ м..
338 лв.
Цветове
Легло приста с ракла Сити 2002 на мебелна фабрика ИРИМ с повдигащ механизъм за еднолицев матрак 120/190см с избор на цвятКласически модел легло приста с ракла Сити 2 с механизъм за повдигане на матрака. Леглото е с включен в цената повдигащ амортисьорен механизъм, който позволява..
217 лв.
Спален комплект от легло персон и половина с повдигащ механизъм, ракла и допълнителни шкафовеЛегло приста Сити 7003 - модерна визия, качествени материали и изработка и страхотна цена. Леглото е тип приста за еднолицев матрак 120/190см. Леглото е с табла към стената и ракла отзад. Има повди..
342 лв.
Цветове
Класически модел приста с ракла /легло персон и половина/ предлага допълнително пространство за съхранение на вещи благодарение на механизма за повдигане на матрака и площта, която се получава под него. Леглото е за еднолицев матрак с размери 120/190см. Интересното в този модел са актуалните де..
269 лв.
Цветове
Легло тип приста с ракла Аполо 4 за еднолицев матрак с размери 120/190см с включен повдигащ механизъмЕдинично легло приста с ракла тип персон и половина с две заоблени табли - към главата и към стената, към което има включен амортисьорен механизъм за повдигане и е предназначено само за еднилицев мат..
204 лв.
Показани са от 1 до 8 от 8 резултата (1 страници)