Меню
Кошница

Модулни системи

Комплект за детска стая Марти е цветна модулна композиция. Основните цветове са бяло гланц и кармен, за доброто настроение на Вашето дете е добавен и трети цветови акцент - графит, оранжи, океан или пинк. Конфигурация №4 включва всичко необходимо за стаята на Вашето дете - две легла, два гардер..
1 820 лв.
Комплект за детска стая Марти е цветна модулна композиция. Основните цветове са бяло гланц и кармен, за доброто настроение на Вашето дете е добавен и трети цветови акцент - графит, оранжи, океан или пинк. Конфигурация №5 включва всичко необходимо за стаята на Вашето дете - легло, гардероб, ниск..
1 790 лв.
Комплект за детска стая Марти е цветна модулна композиция. Основните цветове са бяло гланц и кармен, за доброто настроение на Вашето дете е добавен и трети цветови акцент - графит, оранжи, океан или пинк. Конфигурация №6 включва всичко необходимо за стаята на Вашето дете - легло, гардероб, бюро..
1 325 лв.
Комплект за детска стая Марти е цветна модулна композиция. Основните цветове са бяло гланц и кармен, за доброто настроение на Вашето дете е добавен и трети цветови акцент - графит, оранжи, океан или пинк. Конфигурация №1 включва всичко необходимо за стаята на Вашето дете - легло, нощно шкафче, ..
1 190 лв.
Комплект за детска стая Марти е цветна модулна композиция. Основните цветове са бяло гланц и кармен, за доброто настроение на Вашето дете е добавен и трети цветови акцент - графит, оранжи, океан или пинк. Конфигурация №2 включва  легло, два гардероба и шкафове за стена. Леглото е с по..
1 130 лв.
Комплект за детска стая Марти е цветна модулна композиция. Основните цветове са бяло гланц и кармен, за доброто настроение на Вашето дете е добавен и трети цветови акцент - графит, оранжи, океан или пинк. Конфигурация №1 включва гардероб, ниска етажерка, бюро и рафт за стена. Гардеробът е ..
795 лв.
Леглото е част от модулна система за детска стая Valensiya, която се отличава с красиви и практични мебели за стаята на Вашето дете, а защо не и за Вашата.Легло Valensiya е снабдено с удобна стълбичка и гардеробче, подходящо е за матрак с размери 90/200см, който не е включен в цената.За ле..
594 лв.
Леглото е част от модулна система за детска стая Valensiya, която се отличава с красиви и практични мебели за стаята на Вашето дете, а защо не и за Вашата.Легло Valensiya е снабдено с чекмедже, подходящо е за матрак с размери 90/200см, който не е включен в цената.Модилна система Valen..
419 лв.
Цветове
Модул 3 е двукрилен гардероб, част е от модулна система за детска стая Марти. Разполага с 3 рафта, лост за закачалки и 2 чекмеджета, вратите са с плавно затваряне. Предлага се в комбинация от цветове бяло гланц, кармен с графит, оранджи, океан или пинк.Материал: Ламинирано ПДЧ 18ммРазмери Ш/Д/В: 90/..
410 лв.