Меню
Кошница

Модулни системи

Етажерката е част от модулна система за детска стая Valensiya, която се отличава с красиви и практични мебели за стаята на Вашето дете, а защо не и за Вашата.Снабдена е с четири рафтчета, изработена е в дървесен цвят - дъб сонома.Модилна система Valensiya е страхотен избор за младежка стая..
178 лв.
Цветове
Скринът е част от модулна система Indianapolis, която предлага изящни и елегантни модули за спалня и всекидневна."Indianapolis I-15" е очарователна мебел с уникален дизайн.Скринът е снабден с две шкафчета с вратички и с рафтове зад тях.Има възможност за поръчка в огледален вариант.Допълнително може ..
679 лв.
"Калифорния МК6" е ъглов гардероб, част от модулна система Калифорния.Вътрешното му разпределение се състои от рафтове, където може да подредите дрехи и вещи.Модулна система "Калифорния" е подходяща за обзавеждане както на спалня, така и на юношевска стая.Мебелите са изработени висококачествени мате..
640 лв.
Цветове
"SZFN1D" е част от модулна система Zele, която предлага голямо разнообразие от модули, подходящи за детска стая, дневна, спалня и офис.Ъгловият гардероб Zele  е просторен, снабден е с лост за закачалки и рафтове.Дъното на гардероба е идеалното място за куфар или кутии, които ще улеснят организа..
480 лв.
"SZF NAR2D" е ъглов гардероб, част от модулна система Norton, която предлага голямо разнообразие от модули, подходящи за детска стая, дневна, спалня и офис.Гардеробът е с елегантен и функционален дизайн, разполага с лост за закачалки и рафтове.Изработен е от висококачествено ПДЧ и МДФ профил.Модулни..
547 лв.
Цветове
Гардероб SZFN2D е част от модулна система Nepo Plus.Той e модерна и функционална мебел, която ще се впише идеално във Вашия дом.Гардеробът е ъглов, снабден с две врати, а вътрешното му разпределение се състои от рафт и лост за закачалки.Модулите от система Nepo Plus са изработени от ламинирано ПДЧ с..
441 лв.
Цветове
Гардеробът е част от модулна система Indianapolis, която предлага изящни и елегантни модули за спалня и всекидневна."Indianapolis I-14" е очарователна мебел с уникален дизайн.Гардеробът е ъглов - в лявата част разполага с рафт и лост за закачалки, а в дясната - с четири рафта, което предоставя оптим..
874 лв.
Гардеробът е част от модулна система за детска стая Alex, която се отличава с красиви и практични мебели за стаята на Вашето дете.Модулът е удобен ъглов гардероб, снабден с вратичка, лост за закачалки и рафтове. Модилна система Alex е страхотен избор за детската стая.Тя съчетава в себ..
360 лв.
"Сидни М6" е функционален шкаф, част от модулна система за детско обзавеждане Сидни.Снабден е с две врати с плавно затваряне, чекмедже и два външни рафта.Модулна система Сидни включва всичко необходимо за обзавеждането на стаята на Вашето дете.Мебелите са модерни и разчупени, изработени от висококач..
199 лв.
"Сидни М6" е функционален шкаф, част от модулна система за детско обзавеждане Сидни.Снабден е с две врати с плавно затваряне, чекмедже и два външни рафта.Модулна система Сидни включва всичко необходимо за обзавеждането на стаята на Вашето дете.Мебелите са модерни и разчупени, изработени от висококач..
199 лв.
Цветове
Модул 7 е шкаф за стена с две врати с плавно затваряне, част е от модулна система за детска стая Марти. Предлага се в комбинация от цветове бяло гланц, кармен с графит, оранджи, океан или пинк.Материал: Ламинирано ПДЧ 18ммРазмери Ш/Д/В: 69/35/45смЦвят: Бяло гланц/Кармен + Графит, Оранжи, Океан или П..
105 лв.
Модул 6 е шкаф за стена с един открит рафт, част е от модулна система за детска стая Марти.Материал: Ламинирано ПДЧ 18ммРазмери Ш/Д/В: 69/33/45смЦвят: КарменГаранция: 24 месецаТегло: 15кгБрой пакети: 2бр..
65 лв.
Шкафът е част от модулна система Top Mix, която предлага голямо разнообразие от мебели за Вашия дом.Top Mix OTW 1D1S е удобен и практичен шкаф етажерка, който идеално ще допълни по-тесните пространства в дома.Модулът разполага с шкаф, чекмедже и ниши, където може да подредите книги и красиви ве..
160 лв.
"М9" е шкаф, част от модулна система Евелин на производител Голд Аполо.Той е снабден с четири вратички с плавно затваряне, чекмедже и рафтове.Модулите от система Евелин са изработени от висококачествени материали - ПДЧ.Материал: ПДЧ 16ммРазмери Ш/Д/В: 110/38/158смЦвят: Дъб бланко/АнтрацитГаранция: 2..
329 лв.
Шкафът е част от модулна система за детска стая Valensiya, която се отличава с красиви и практични мебели за стаята на Вашето дете, а защо не и за Вашата.Valensiya 4Д1Ш е снабден с четири врати, рафт и едно чекмедже, изработен е в дървесен цвят - дъб сонома.Модилна система Valensiya е..
327 лв.
Шкафът е част от модулна система Top Mix, която предлага голямо разнообразие от мебели за Вашия дом.Top Mix REG 2D1S е удобен и практичен шкаф, който идеално ще допълни по-тесните пространства в дома.Модулът разполага с две врати и чекмедже.Модулна система Top Mix се отличава с универсален..
188 лв.
Шкафът е част от модулна система Steka, която предлага разнообразие от мебели за детска стая и всекидневна.Steka 3D1S е семпла и изчистена мебел с интересен дизайн.Шкафът е снабден с едно чекмедже, външни ниши и три шкафчета.Система Steka е един модерен начин за освежаване на интериора. Мебелите се ..
482 лв.
"REG 3S" е част от модулна система Norton, която предлага голямо разнообразие от модули, подходящи за детска стая, дневна, спалня и офис.Шкафът е с елегантен и функционален дизайн, разполага с отворени пространства и три чекмеджета.Изработен е от висококачествено ПДЧ и МДФ профил.Модулните системи д..
285 лв.
"REG 1D3S" е част от модулна система Norton, която предлага голямо разнообразие от модули, подходящи за детска стая, дневна, спалня и офис.Шкафът е с елегантен и функционален дизайн.Изработен е от висококачествено ПДЧ и МДФ профил.Модулните системи дават свобода при създаването на идеалното обзавежд..
345 лв.
Квадратен шкаф с четири врати, част от модулна система за обзавеждане на детски стаи, хол и антре Balder.Balder е модулна система за цялостно обзавеждане на детска, юношеска стая и всекидневна. Предлага 15 елемента изработени с високо качество и съчетани в бял гланц и красив дървесен декор. Кой каза..
270 лв.
Шкафът е част от модулна система за детска стая Alex, която се отличава с красиви и практични мебели за стаята на Вашето дете.Alex 2D е удобен шкаф, снабден с три ниши, шкаф и чекмедже. Модилна система Alex е страхотен избор за детската стая.Тя съчетава в себе си модерен подход к..
197 лв.
Шкафът е част от модулна система за детска стая Alex, която се отличава с красиви и практични мебели за стаята на Вашето дете.Модулът е удобен висок шкаф с врата, чекмедже и отворени рафтове.Модилна система Alex е страхотен избор за детската стая.Тя съчетава в себе си модерен подход към ди..
188 лв.
Стилна и елегантна етажерка за вашата детска стая или хол, подходяща за съхранение и декорация. Етажерка BALDER REG1S е част от модулна система за обзавеждане Balder и разполага с четири отворени ниши и едно чекмедже в долната си част.Balder е модулна система за цялостно обзавеждане на детска, ..
258 лв.
Висок шкаф етажерка с плътна врата и чекмедже. Подходщ за съхранение и организиране в детската стая или хола. Вътре е разделен с три рафта като така, се образуват четири свободни ниши.Balder е модулна система за цялостно обзавеждане на детска, юношеска стая и всекидневна. Предлага 15 елемента израбо..
314 лв.
Цветове
Гардеробът е част от модулна система Indianapolis, която предлага изящни и елегантни модули за спалня и всекидневна."Indianapolis I-18" е очарователна мебел с уникален дизайн.Гардеробът е с четири врати, разполага с две чекмеджета, пет рафта и три лоста за закачалки - два по 45,5см и един с дължина ..
1 178 лв.
"М5" е трикрилен гардероб, част от модулна система Евелин на производител Голд Аполо.Той е снабден с пет вратички с плавно затваряне, огледало, чекмедже, лост за закачалки и рафт, където може да подредите Вашите дрехи.Подходящ е както за спалня, така и за детска стая, а защо не и за хол.Модулите от ..
499 лв.
"Solo 3D2S" е част от модулна система Solo, която предлага голямо разнообразие от модули, подходящи за детска стая, дневна, спалня и офис.Гардероб Solo 3D2S е голям гардероб с огледало и две чекмеджета, а вътрешното му разпледеление се състои от лост за закачалки и рафтове.Изработен е от високо..
689 лв.
Цветове
Гардероб SZF3D2S е част от модулна система Nepo Plus.Той e модерна и функционална мебел, която ще се впише идеално във Вашия дом.Гардеробът е трикрилен, снабден с три врати и две чекмеджета, а вътрешното му разпределение от едната страна и от другата страна се състои от рафт и лост за закачалки.Моду..
475 лв.
"Невада MH11" е модерна тоалетка, част от модулна система за спалня и детска стая Невада.Благодарение на своето чекмедже тоалетката ще бъде много удобно и семпло бюро.Имате възможност да избирате декора на предната част - релеф или дъб.Система Невада е чудесно решение за практичен и красив дом.Израб..
220 лв.
Модул 10 е елегантна тоалетка, която може да служи и като бюро.Част е от модулна система Аляска и е снабдена с чекмедже, където да съхранявате вещи.Материал: Ламинирано ПДЧ 18ммРазмери Ш/Д/В: 90/50/75смЦвят: Бял гланц/ГрафитБрой пакети: 2Тегло: 27кгГаранция: 24 месеца..
189 лв.
"Калифорния МK15" е стилна и семпла тоалетка, част от модулна система Калифорния.Снабдена е с дълбоко чекмедже, където може да подредите и съхранявате вещи.Модулна система "Калифорния" е подходяща за обзавеждане както на спалня, така и на юношевска стая.Мебелите са изработени висококачествени матери..
190 лв.
Цветове
Тоалетка TOL1K1S е част от модулна система Nepo Plus.Тя e модерна и функционална мебел, която ще се впише идеално във Вашия дом."TOL1K1S" е ефектна тоалетка, която разполага с чекмедже за козметика и аксесоари.Снабдена е и със скрито огледало, така се отваря и допълнително пространство за съхраняван..
167 лв.
"Сидни М10" е функционален тв шкаф, част от модулна система за детско обзавеждане Сидни.Снабден е с ниши и шкаф с клапваща вратичка, където може да подредите вещи и да поставите декодер и други устройства.Модулна система Сидни включва всичко необходимо за обзавеждането на стаята на Вашето дете.Мебел..
129 лв.
"Сидни М10" е функционален тв шкаф, част от модулна система за детско обзавеждане Сидни.Снабден е с ниши и шкаф с клапваща вратичка, където може да подредите вещи и да поставите декодер и други устройства.Модулна система Сидни включва всичко необходимо за обзавеждането на стаята на Вашето дете.Мебел..
129 лв.
"М13" е тв шкаф, част от модулна система Евелин на производител Голд Аполо.Той е снабден с три вратички и ниша.Модулите от система Евелин са изработени от висококачествени материали - ПДЧ.Материал: ПДЧ 16ммРазмери Ш/Д/В: 150/38/50смЦвят: Дъб бланко/АнтрацитГаранция: 24 месеца..
149 лв.
Цветове
"RTV2S" е част от модулна система Zele, която предлага голямо разнообразие от модули, подходящи за детска стая, дневна, спалня и офис. Изработен е от висококачествено ПДЧ. Zele TV шкаф е основата за електронното оборудване, което можете да поставите или окачите над шкафа. Двете чекмеджета ще ви..
202 лв.
Показани са от 1 до 36 от 317 резултата (9 страници)