Меню
Кошница

iSleep

Марка: iSleep Продуктов код: 0001640
Топматрак от 100% Memory пяна и антибактериален текстил с Aloe Vera. Подобрява комфорта на стария матрак, леснопреносим е и много подходящ за дивана, вилата, каравана, къмпинг или студентска квартира. Доставя се под формата на руло, не задържа прах и осигурява високо ниво на хигиена.УНИКАЛЕН СЪС СВО..
99,00 лв.
Марка: iSleep Продуктов код: 0000430
Бебешки матрак със сърцевина от високоеластична пяна, която предоставя нужната опора на гръбнака на малките и осигурява правилна поза по време на сън. Текстилът е деликатен и нежен към бебешката кожа, антибактериален и санитарен, а дизайнът е забавен и свеж.УНИКАЛЕН СЪС СВОИТЕ:- Допълнителен слой пя..
120,00 лв.
Марка: iSleep Продуктов код: 0001211
Ortoclassic е ортопедичен матрак, който предлага стабилна опора на гръбнакаOrtoclassic е ортопедичен матрак с ядро от високоеластична пяна и текстил, подходящ за чувствителна кожа. Ядрото му се отличава с дълготрайна еластичност, която предоставя отлични условия за сън и почивка. Свежият тексти..
229,00 лв.
Марка: iSleep Продуктов код: 0001638
Двулицев мек италиански матрак Body Rest на марката iSleep с 16 години гаранция. Пристига навит на руло.Thermosense текстил, подсигуряващ топлина през зимата и прохлада през лятото. Една от новите звезди на iSleep, матракът Bodyrest, обещава дълготраен комфорт. С височина от 22см, той съчетава ..
274,00 лв.
Марка: iSleep Продуктов код: 0001210
Memory relax е матрак с няколко слоя пяна за максимален комфорт и свеж, модерен дизайнСъс своето ядро от високоеластична пяна, допълнителни омекотяващи слоеве пяна от двете страни и слой Memory  пяна в текстила, Memory relax е матрак, който носи почивката в себе си. Дизайнът му е свеж, с многоц..
319,00 лв.
Марка: iSleep Продуктов код: 0001209
Балансираната твърдост и елегантния дизайн, комбинирани с Cool sensation текстил, правят Cool Comfort толкова добър избор за Вашата спалня! Cool Comfort е среднотвърд матрак с ядро от високоеластична пяна и допълнителен слой Memory пяна за повече удобство. Калъфът от две части подпомага хигиена..
359,00 лв.
Марка: iSleep Продуктов код: 0000424
Memory Silver е матрак, който комбинира анатомична и ортопедична опора, а текстилът му с вплетени сребърни нишки е хипоалергенен и хигиениченMemоry Silver e олицетворение на разнообразието – в един матрак можете да избирате между 4 степени на комфорт( в зависимост от избраната страна на матрака и ка..
429,00 лв.
Марка: iSleep Продуктов код: 0001639
Cosmopolitan, точно като името си е пищен и модерен матрак, с височина 24см и двуслойно ядро от високоеластична пяна и 6см профилирана Memory пяна.Double core технология, невероятен дизайн и Tencel текстил гарантират максимален комфорт и здравословна среда за всеки партньор. Технологията Double..
675,00 лв.
Показани са от 1 до 8 от 8 резултата (1 страници)