Меню
Кошница

Матраци ТЕД

Марка: Матраци ТЕД Продуктов код: 0000445
Антиалергична възглавница със сваляем калъф от висококачествен текстил с втъкани сребърни нишки. Специалното, което Silver Collection  Ви дава: Текстил с истинско сребро!Характеристики на плата:Натурален антиалергенОсигурява хигиенична среда за сънДълготрайно антибактериално действиеПредот..
29,00 лв.
Марка: Матраци ТЕД Продуктов код: 0000447
Ароматерапия в твоето легло! Сънят и спокойствието на човек са едни от най-важните неща за протичането на пълноценен ден и изобщо пълноценен живот. Всички знаем за благоприятното въздействие на много билки върху цялостното състояние на човешкия организъм. В нашата възглавница TED Lavender ..
34,00 лв.
Марка: Матраци ТЕД Продуктов код: 0000448
Специалното, което Silver Collection  Ви дава: Текстил с истинско сребро!Характеристики на плата:Натурален антиалергенОсигурява хигиенична среда за сънДълготрайно антибактериално действиеПредотвратява появата на  неприятни миризмиНатурален антистатикДългосрочно запазва свойствата си след и..
39,00 лв.
Марка: Матраци ТЕД Продуктов код: 0000451
Един от най-важните елементи в спалнята за Вашия добър и здравословен сън е точно възглавницата. Новата възглавница от Гъши Пух с марка ТЕД осигурява спокойна почивка за главата и врата.  Облечена е в специално обработен плат, който е 100% памук и осигурява несравнима мекота..
59,90 лв.
Марка: Матраци ТЕД Продуктов код: 0000446
- Възглавница с мемори пяна и 3D дишаща мембрана- Мемори пяна за изключителен комфорт по време на сън- Осигурява добра опора на врата и главата- Добра проветримост- Хигиенична и анти алергична среда на сън..
59,99 лв.
Марка: Матраци ТЕД Продуктов код: 0000449
Уникална музикална възглавница, която е изключително комфортна и удобна. Подходяща :- За деца, за слушане на любима приказка преди заспиване- За тийнейджъри, за слушане музика или радио- Аудио Уроци- учете бързо чужди езици- Best Hits - Насладете се на най-новия албум на любимата си банда- Rela..
65,00 лв.
Марка: Матраци ТЕД Продуктов код: 0001319
Фино, „дишащо“ ядро от плътна пяна допринася за комфортна поддръжка на тялото с минимално съпротивление. Нежен бленд от мемори пух и влакна в повърхността на топ матрака дава усещане за въздушна мекота. - Отлично допълнение към стария матрак или диван- Подобрява качеството на съня Ви и при..
77,00 лв.
Марка: Матраци ТЕД Продуктов код: 0000450
Много популярен материал - мемори, с многобройни приложения. Не образува статично електричество и има свойството да задържа известно време формата, приета след подлагане на натиск. Неговата мекота и адаптиране към особеностите на човешкото тяло го прави естествен избор за модерния дом.- Ор..
78,00 лв.
Марка: Матраци ТЕД Продуктов код: 0001628
Обемно ядро от термочувствителна мемори пяна осигурява деликатна опора, следвайки контура на тялото и запомняйки неговата форма и извивки. Специално добавеният слой полиуретанова пяна създава допълнителна височина, която осезаемо подобрява комфорта на всеки матрак. Облечен в луксозен калъф със сребъ..
102,00 лв.
Марка: Матраци ТЕД Продуктов код: 0001627
Adry Cool топ матрак се грижи за балансираната и прохладна температура в леглото, която е известна предпоставка за постигане на дълбок и непрекъснат сън. Долната част на топ матрака е от специален анти- слип плат,който осигурява стабилност в основата и не позволява хлъзгане. Ядрото на Adry Cool Spec..
139,99 лв.
Марка: Матраци ТЕД Продуктов код: 0001318
Уникално удобство, което ще подобри комфорта на всеки матрак. Обемно ядро от AquaMemory пяна нежно обгръща тялото, а изпълнените с въздух клетки създават усещането, че се носите в облак. Калъфът от луксозен текстил TED Balance, с бамбукови и памучни нишки, антистатично третиране и абсорбир..
148,00 лв.
Марка: Матраци ТЕД Продуктов код: 0001029
Еднолицев матрак, с отлично съчетание на удобство и добра опора на разумна цена. Ортопедично ядро с бонел за стабилна поддръжка там, където е необходимо, а повърхността от пяна следва извивките на тялото. Обемна прошивка омекотява съпротивлението. Мемори части..
150,00 лв.
Марка: Матраци ТЕД Продуктов код: 0001030
Eднолицев матрак с отличен комфорт, разработен с иновативната Air Flex технология.Профилираната повърхност създава приятен за кожата масажиращ ефект като едновременно осигурява стабилна поддръжка на тялото. Висококачественият тъкан текстил е прошит с бленд от мемори пух..
166,00 лв.
Марка: Матраци ТЕД Продуктов код: 0001033
Kласическа конструкция от ортопедична пружинна система бонел и слоеве пяна. Отлично съчетание на стабилност и комфот – необходимите условия за добър сън нощ след нощ. Мекият и термочувствителен мемори пух в прошивката премахва усещането за съпротивление и осиг..
166,00 лв.
Марка: Матраци ТЕД Продуктов код: 0001031
Практично решение за любителите на непружинни матраци. Ергономична сърцевина от плътна пяна осигурява правилната поддръжка на гръбначния стълб, без да притиска и затруднява кръвообращението по време на сън. Специално добавен мемори пух в прошивката здава комфо..
169,00 лв.
Марка: Матраци ТЕД Продуктов код: 0000128
Анатомично Nova Flex ядро за отлична поддръжка и добра релаксация на тялото по време на сън. Профилирана пяна с допълнителен масажиращ ефект 5 зони на комфорт. Специален плат със сребърни нишки – добър за Вашата кожа, здраве и хигиенична среда за сън. Сваляем калъф – пране при 40 град..
189,00 лв.
Марка: Матраци ТЕД Продуктов код: 0001028
Мултифункционален еднолицев матрак от два подвижни и обръщащи се панела – възможност за 3 различни начини на ползване. Air Flex технология и множеството вентилационни канали по профила на пяната осигуряват циркулация на въздух и добра терморегулация през цялата нощ..
229,00 лв.
Марка: Матраци ТЕД Продуктов код: 0001054
Нежна, профилирана сърцевина за любителите на Air Flex технология, която се наглася спрямо силуета на спящия и осигурява правилната поддръжка. Отворената клетъчна структура на високоеластичната пяна позволява движението на въздух и предотвратява прекомерно затопляне. Луксозният текстил TED..
239,00 лв.
Марка: Матраци ТЕД Продуктов код: 0001626
Нежна сърцевина от профилирана, високоеластична пяна, с приятен масажиращ ефект, релаксира мускулите на тялото и осигурява добро кръвообращение по време на сън. Специално добавеният слой от еластична, термочувствителна пяна се адаптира лесно към контура на тялото и създава нежна и комфортна повърхно..
249,00 лв.
Марка: Матраци ТЕД Продуктов код: 0003601
Двулицев матрак с отлични ортопедични характеристики, които гарантират правилното положение на гръбначния стълб по време на сън. Сърцевината от 7 зонен мултипокет осигурява перфектна опора, благодарение на два пъти повече опорни точки от обикновените пружинни пакети. Добавен слой от термочуствителна..
258,00 лв.
Показани са от 1 до 20 от 31 резултата (2 страници)