Меню
Кошница

Матраци Парадайс от магазин Орхидея мебел Плевен

Марка: Матраци Paradise Продуктов код: 0001624
Възглавница Сиеста има пълнеж от пухкави обемни частици от полиуретанова пяна и калъфка с цип от капитониран памучен плат. Грижи се за главата, шията и раменете. Пълнежа осигурява комфорт и релаксация на мускулите...
16,00 лв.
Марка: Матраци Paradise Продуктов код: 0001623
Възглавница Престиж има пълнеж от пухкави обемни частици от Memory пяна и калъфка с цип от капитониран памучен плат. Благодарение на класическата си форма и пълнежа от Memory пяна тя дава отлична опора на главата, като следва и заема нейните контури...
26,00 лв.
Марка: Матраци Paradise Продуктов код: 0001622
Удобна и ергономична възглавница от 100% латекс - ортопедична и анатомичнаВъзглавница Латекс Класик спомага за намаляване на напрежението в мускулите като предлага ортопедична опора на гръбначния стълб, приемайки формата на главата и врата. Осигурява естествена вентилация на въздуха, благодарение на..
58,00 лв.
Марка: Матраци Paradise Продуктов код: 0001467
Възглавница Memory Silver Orthopedic е отлята от Memory пяна и формата й следва естествения контур на главата и врата като ги поддържа в правилна позиция. Има калъф от текстил Silver Care със сребърни йони в тъканта и антибактериално действие, и 3D вентилационна мрежа. Размер: 55 х 31 х 11 х&nb..
63,00 лв.
Марка: Матраци Paradise Продуктов код: 0001619
Двулицев матрак Сънчо е изработен от еластична ND пяна, осигуряваща правилна опора за гръбначния стълб на дететоДетският двулицев матрак Сънчо е изработен от еластична ND пяна, чиято дишаща структура позволява свободна циркулация на въздуха и проветряване на матрака. Притежава добри ортопедични хара..
78,00 лв.
Марка: Матраци Paradise Продуктов код: 0000101
Топ матрак Топер пяна на матраци Парадайс - от Орхидея мебелТоперът може да се постави върху всеки друг матрак, за да придаде мекота на усещането и комфортно разположение на тялото, да увеличи височината, върху която спите, и дори за да подгъвате спалното бельо под него. Топер борд е с ядро от ..
88,00 лв.
Марка: Матраци Paradise Продуктов код: 0001620
Детски двулицев матрак Бейби Суит с алое вера е създаден с грижа за здравето и комфорта на детето Изработен е от еластична ND пяна, чиято микроклетъчна структура позволява свободна циркулация на въздуха и проветряване на матрака. Притежава добри ортопедични характеристики, съчетани с високи показате..
118,00 лв.
Марка: Матраци Paradise Продуктов код: 0000092
Еднолицев матрак Класик Бонел на марка Парадайс от магазин Орхидея мебел ПлевенМодел Classic е комфортен еднолицев матрак, при който не е необходимо използването на подматрачна рамка. Classic Бонел е матрак с надеждна конструкция  и е подходящ за монтиране на повдигащи механизми при л..
152,00 лв.
Марка: Матраци Paradise Продуктов код: 0000093
Еднолицев матрак Класик с пяна на матраци Парадайс от Орхидея мебелМодел Classic е комфортен еднолицев матрак, при който не е необходимо използването на подматрачна рамка. Classic е матрак с надеждна конструкция и е подходящ за монтиране на повдигащи механизми при легла с ракла. Ядро от&nb..
152,00 лв.
Марка: Матраци Paradise Продуктов код: 0000103
Топ матрак Топер мемори на матраци Парадайс - от Орхидея мебелТоп матрака може да се постави върху всеки друг матрак, за да придаде мекота на усещането и комфортно разположение на тялото, да увеличи височината, върху която спите, и дори за да подгъвате спалното бельо под него. Топ матрак Топер мемор..
156,00 лв.
Марка: Матраци Paradise Продуктов код: 0001702
Топ матрак Coolsence memory gel на матраци Парадайс - от Орхидея мебелМодел Кулсенс Мемори Гел има двупластово ядро от Memory пяна с охлаждащи гел капсули и HD пяна. Това дава възможност за избор на различно усещане за комфорт от двете страни на топ матрака. Предлага се със сваляем калъф с цип от ви..
164,00 лв.
Марка: Матраци Paradise Продуктов код: 0000099
Модел Superlux е двулицев пружинен матрак, изработен от висококачествен пружинен пакет тип Bonnell System и допълнителен слой от HD пяна, който осигурява устойчивост и добра опора на гръбначния стълб. Има страничен борд от пенополиуретан, който предпазва от огъване в крайщата на матрака.&n..
166,00 лв.
Марка: Матраци Paradise Продуктов код: 0003811
Двулицев матрак Comfort на матраци Парадайс от Орхидея мебелДвулицев матрак Комфорт е изработен с ядро от високоеластична полиуретанова пяна, която няма опасност от деформации. Благодарение на профилирания профил на пяната се създава усещане за мекота и пружиниране, Този модел матрак се определя с о..
168,00 лв.
Марка: Матраци Paradise Продуктов код: 0000097
Матрак Perla soft е двулицев ортопедичен матрак с ядро от еластична ND пяна, което не се деформира. Има изключително високаиздръжливост при натоварване. Ортопедичните свойства на матрака спомагат за поддържането на гръбнака в правилна позиция, коетогарантира цялостното отпускане на тялото. ..
187,00 лв.
Марка: Матраци Paradise Продуктов код: 0002752
Двулицев матрак с пружинен пакет Бонел, слой и страничен борд от високоеластична пянаДвулицев пружинен матрак със Бонел система от пружини, които създават добра циркулация на въздуха в матрака. От двете страни на матрака има слой от високоеластична пяна за допълнителен комфорт и мекота както и стран..
198,00 лв.
Марка: Матраци Paradise Продуктов код: 0000098
Двулицев ортопедичен матрак с ядро от еластична ND пяна, която не се деформираМодел Perla Cocos е двулицев ортопедичен матрак с ядро от еластична ND пяна, което не се деформира. Има изключително висока издръжливост при натоварване. Ортопедичните свойства на матрака спомагат за поддържането на г..
218,00 лв.
Марка: Матраци Paradise Продуктов код: 0001130
Комфортен двулицев матрак с ядро, направено от високотехнологичен пружинен пакет Pocket SystemМодел DIPLOMAT DE LUX е комфортен двулицев матрак с ядро, направено от високотехнологичен пружинен пакет Pocket System. Отделните пружини в покет пакета са индивидуално опаковани в текстилни джобове и ..
221,00 лв.
Марка: Матраци Paradise Продуктов код: 0000095
Еднолицев матрак Diplomat с мулти покет пружинен пакет и пяна с 5 години гаранция и средна твърдостDiplomat е нов модел еднолицев матрак от Стандартна серия на матраци Paradise. При този модел не е необходимо използването на подматрачна рамка. Подходящ е за монтиране на повдигащи механизми при ..
221,00 лв.
Марка: Матраци Paradise Продуктов код: 0000094
Еднолицев матрак Перла на матраци Парадайс от магазин Орхидея мебелМодел Perla еднолицев е ортопедичен матрак с ядро от еластична ND пяна. При този модел не е необходимо използването на подматрачна рамка и е подходящ за монтиране на повдигащи механизми при легла с ракла. Има изключително висока..
225,00 лв.
Марка: Матраци Paradise Продуктов код: 0001131
Матрак с ядро от едностранно профилирана високоеластична HR пяна, която предлага възможност за избор на усещане за мекота и комфортДвулицев матрак Aloe Vera Dream от Paradise е нов модел двулицев матрак с ядро от едностранно профилирана високоеластична HR пяна, което предлага възможност за..
265,00 лв.
Показани са от 1 до 20 от 42 резултата (3 страници)

Матраци Парадайс в Плевен може да намерите в магазин Орхидея мебел, както и в онлайн магазина orhideamebel.com, Матраци Парадайс са производители на еднолицеви матраци, двулицеви матраци, топ матраци и възглавници с високо качество. Фирмата има богат опит в производството на матраци за дома и хотела и разполага със всички модерни машини.