Меню
Кошница

Матраци Нани

Марка: Матраци Нани Продуктов код: 0001616
Класическа възглавница с изразени ортопедични свойства. Сърцевина от гранулиран пенополиуретан  с различна плътност и големина. Под натиска на главата множеството гранули се движат, като се напасват и заемат формата й.  Калъф от памучен плат.Размери: 50х70 см.Пълнеж – 800 г...
7,90 лв.
Марка: Матраци Нани Продуктов код: 0001617
Класическа възглавница с пълнеж от силиконизирани топчета и калъф от памучен плат.Размери: 50х70 см.Пълнеж – 600 г...
10,90 лв.
Марка: Матраци Нани Продуктов код: 0003751
ПРЕМИУМ възглавница от Нани, за спокоен сън и пълноценна почивка. Дизайна на текстила е с премиум излъчване, а пълнежа и е от ергономичен пух за оптимална температура и идеален комфорт. Калъфа на възглавницата е с цип.Размери: 50/70смИзключително удобна възглавница от матраци Нани. Перфектна както з..
25,00 лв.
Марка: Матраци Нани Продуктов код: 0001240
Възглавница Memory Пух от матраци НаниМатериал:- POLYFLEX мембрана + гранулиран пенополиуретан (PN) с различна плътност и големина;- ULTRAFLEX мембраната обвива сърцевината от гранулиран PN, като създава едно цяло от хилядите разпръснати гранули.- Множеството отворени клетки на PN създават..
27,00 лв.
Марка: Матраци Нани Продуктов код: 0001618
Ергономична възглавница с профилирана сърцевина от мемори пяна и луксозен капитониран калъф от 100% бял памучен плат. Размери: 50х33 см.Височина: 11-9 см...
44,00 лв.
Марка: Матраци Нани Продуктов код: 0000113
Топ матрак Комфорта на матраци Нани - от магазин Орхидея мебелНаправете вашия стар и неудобен матрак като нов, като закупите топ матрак Comforta на изгодна цена от Орхидея мебел. Той е изработен с ядро от полиуретанова пяна и мек текстил. Калъфа на топ матрак Комфорта може да се сваля и пере.Височин..
52,90 лв.
Марка: Матраци Нани Продуктов код: 0000111
Топ матрак Нани от Орхидея мебел ПлевенСъздава допълнителен комфорт към всеки стар или нов, но неудобен матрак или матрак, временно заместващ стария и вече амортизиран дюшек. Съчетание на добрите ортопедични характеристики на сърцевината от пяна с висока плътност и еластичност POLYFLEX и придав..
64,00 лв.
Марка: Матраци Нани Продуктов код: 0000124
Всички вложени в изделието материали са съобразени с нуждите на подрастващия детски организъм. Моделът се характеризира и с високаексплоатационна функционалност. Използваната сърцевина е от POLIFLEX - полимерна пяна на водна основа. Структурата е микроклетъчна, позволяваща на въздуха да преминава бе..
72,00 лв.
Марка: Матраци Нани Продуктов код: 0000125
Отчитайки изискванията и нуждите на подрастващия организъм и съобразявайки ги с технологичните възможности и свойствата на материалите, ние от НАНИ създадохме матрака ДЕТСКИ ЛУКС. Структурата на сърцевината е микроклетъчна от полимерна пяна POLIFLEX на водна основа, позволяваща на въздуха да премина..
98,00 лв.
Марка: Матраци Нани Продуктов код: 0000021
Еднолицев матрак Понто на матраци НАНИ - от Орхидея мебелЕднолицев, ортопедичен, капитониран матрак с рамка от висококачествен иглолистен материал и пълнеж на полимерна пяна на водна основа с висока плътнос. Отворената микроклетъчна структура на сърцевината от POLYFLEX използва безпроблемното п..
118,00 лв.
Марка: Матраци Нани Продуктов код: 0000112
Двулицев матрак Биская на матраци Нани - от Орхидея мебелМатрак Биская е класически капитониран двулицев матрак с анатомични свойства. Характеризира се с дълготрайност и достатъчна поддържаща сила. Състои се от стандартен.  Бонел пакет от спираловидни двойноконусни пружини,&..
136,00 лв.
Марка: Матраци Нани Продуктов код: 0000022
Еднолицев матрак Каспия нормал на матраци Нани - от Орхидея мебелКласически анатомичен матрак с Бонел пакет от спирални двойно конусни пружини, метална рамка, OSB дървесна плоскост и капитониран калъф. В ъглите на рамката са монтирани трупчета за захващане към повдигащ механизъм. За придаване на доп..
159,00 лв.
Марка: Матраци Нани Продуктов код: 0000114
Двулицев матрак Тирена на матраци Нани - от Орхидея мебелМатрак Тирена е съчетание от ортопедичните достойнства на сърцевина с висока плътност от POLYFLEX и калъф с дамаска с високо съдържание на естествен памук и допълнително добавени „пасивни” материали, заздравяващи (над 20 пъти) материята, но не..
176,00 лв.
Марка: Матраци Нани Продуктов код: 0001208
Двулицев матрак Лигура покет - със 7 зони на комфорт за пълноценен сън - Система Pocket Spring от индивидуално пакетирани пружини в джобчета, съединени посредством еластична връзка, нежно поема извивките на тялото и го придържа в правилната позиция.- Eластична пяна Kovafoam преразпред..
191,00 лв.
Марка: Матраци Нани Продуктов код: 0000025
Еднолицев матрак Каспия полифлекс на матраци Нани - от Орхидея мебелОртопедичен матрак с пълнеж от полимерна пяна на водна основа с висока плътност. Отворена микроклетъчна структура на сърцевината, позволяваща на въздуха да преминава безпроблемно във вътрешността, като гарантира липсата на сред..
196,00 лв.
Марка: Матраци Нани Продуктов код: 0000024
Еднолицев матрак Каспия покет спринг на матраци Нани - от Орхидея мебелЕднолицев, ортопедичен, капитониран матрак с метална вградена рамка, OSB дървесна плоскост и pocket spring пакет. Към здравината и стабилността на рамката добавяме комфорта, предлаган от множеството индивидуално пакетирани пружин..
198,00 лв.
Марка: Матраци Нани Продуктов код: 0000115
Двулицев матрак Майорка NEW - практичното решение за Вашата спалня. Към доказалата се с отличните си ортопедични свойства и неподатливост към деформации сърцевина от POLIFLEX ,добавихме целесъобразен и издръжлив сваляем калъф с делим цип. В резултат разполагаме с модел матрак от невисок ценови ..
210,40 лв.
Марка: Матраци Нани Продуктов код: 0001615
Еднолицев матрак с мемори пяна Понто мемори на матраци Нани - от Орхидея мебелКомбинация от класически еднолицев матрак с ядро от Ултрафлекс пяна с висока плътност, която гарантира страхотна упора на тялото и слой от мемори пяна, която поема и се адаптира по формите на тялото, облекчава местата с на..
214,00 лв.
Марка: Матраци Нани Продуктов код: 0000117
Двулицев матрак Аруба покет на матраци Нани - от Орхидея мебелДвулциев матрак Аруба покет е създаден от ядро индивидуално опаковани покет пружини в допълнение от слоеве високоеластична пяна за допълнителна мекота, комфорт , баланс и здравина. Калъфа на двулицев матрак Аруба покет е специален, със си..
220,00 лв.
Марка: Матраци Нани Продуктов код: 0000119
Двулицев матрак Модена на матраци Нани - от Орхидея мебелВисококачествен продукт, произвеждан благодарение на модерното технологично оборудване.В прошивката на калъфа, обвиващ двулицевата ортопедична сърцевина с висока плътност от POLYFLEX е добавен допълнително омекотенпенополиуретан, който..
243,00 лв.
Показани са от 1 до 20 от 28 резултата (2 страници)