Поставянето на ъглови легла е все по-предпочитана опция в съвременните къщи и апартаменти. Те биха могли да служат идеално не само в спалнята, но и в детската стая и стаята за гости. Множество са преимуществата, които ще ви донесе залагането на ъглови легла – започвайки от спестяване на пространство и стигайки до чудесен естетически ефект. Ето няколко причини, които биха били напълно достатъчно основание да се насочите към закупуване на ъглови легла:


Ъглови легла: Спалнята ви е със сравнително малка площ

Ъглови легла 7
Ъглови легла Сити 2001
Артикулите от категория „Ъглови легла“ са идеален избор за малки спални, в които е налице недостиг на площ. Благодарение на тях ще можете да осигурите на себе си и своя партньор удобно място за спане, като в същото време си оставите достатъчно свободно пространство за придвижване.

Ъглови легла: Искате да обзаведете добре спалнята

Дори и вашата спалня да е по-голяма като площ, отново бихте имали полза от спестяването на пространство, което се постига посредством залагане на ъглови легла. Последното ще ви даде възможност да отделите място и за всички останали елементи от обзавеждането, които бихте искали да добавите – гардероби, нощни шкафчета, декорации и т.н.


Ъглови легла: Държите на добрия естетически ефект

Ъглови легла 8
Ъглови легла с матраци и ракла за багаж Мареа 1
Ако държите на добрия естетически ефект във вашата спалня, определено залагането на ъглови легла е удачно решение. На практика слепени помежду си, две ъглови легла са способни да създадат усещане за неподправено спокойствие и хармония в спалнята. Спокойствие и хармония, позволяващи на човек да се отпусне и да се наслади на пълноценната почивка, за която мечтае.

Ъглови легла: Свикнали сте на независими движения по време на сън

Спането до партньора може да причини доста неудобства, породени от необходимостта да се съобразяваш с другия и известната загуба на независимост в движенията по време на сън. Този проблем ще бъде решен посредством залагане на ъглови легла. Благодарение на двойката ъглови легла отново ще сте максимално близо до любимия човек, но в същото време ще можете да заемете предпочитаната си поза за сън, без да се притеснявате.

Онлайн магазинът на Орхидея Мебел ви предлага първокласни модели ъглови легла, които са дело на водещи производители в сферата – ИРИМ, Мареа, Геномакс и др. Модели, които са разработени с грижа за спокойствието, комфорта и приятните усещания на човека през нощта. Доверете се на екипа на Орхидея Мебел и си гарантирайте максимални нива на хармония в своята спалня!

Разгледайте и страницата ни ъглови дивани за спане