Меню
Кошница

Италиански спални комплекти

Спален комплект Eva Serigrafata
-16 %
Спален комплект Eva Serigrafata е с изящна и впечатляваща визия в класически стил в комбинацията от бяло и златно. Разполага с голям шесткрилен гардероб и изящни форми и извивки. Модела е с уникални орнаменти, форми и декорации. Леглото е с тапицирана табла във висококачествена еко кожа и ..
1 990 лв. 2 370 лв.
Италиански спален комплект Mozart
-15 %
Спален комплект Моцарт излъчва силно усещане за стил и елегантност със своя новаторски дизайн.Италианска спалня включва легло, гардероб, две нощни шкафчета и скрин с огледало.Леглото е подходящо за двулицев матрак с размери 160/200см (опция 180/200см), като допълнително се закупува подматрачна рамка..
2 250 лв. 2 640 лв.
Спален комплект Luisa бяло и сребърно
-14 %
Спален комплект Luisa бяло и сребърно с 6-крилен гардероб - стилно обзавеждане за вашата спалняСпален комплект Luisa в бяло и сребърно е модел с класическа визия. Изцяло произведен в Италия. Създава усещане за лукс и естетика във вашата спалня, благодарение на класическите форми, цветове и дета..
1 810 лв. 2 115 лв.
Спален комплект Luisa бежов
-14 %
Спален комплект Luisa бежов с 6-крилен гардероб - стилно обзавеждане за вашата спалняСпален комплект Luisa бежов е модел с класическа визия. Изцяло произведен в Италия. Създава усещане за лукс и естетика във вашата спалня, благодарение на класическите форми, цветове и детайли. Леглото е&nb..
1 810 лв. 2 115 лв.
Спален комплект Barocco черно със златно
-14 %
Спален комплект Barocco черно със златно с 6-крилен гардероб - стилно обзавеждане за вашата спалняСпален комплект Barocco Nero Gold е модел с класическа визия. Изцяло произведен в Италия. Черния цвят и ретро формите създават неповторима визия, която похдожда на всеки интериор, а златните а..
2 030 лв. 2 370 лв.
Спален комплект Barocco бяло със златно
-14 %
Спален комплект Barocco бяло със златно с 6-крилен гардероб - стилно обзавеждане за вашата спалняСпален комплект Barocco Bianco Gold е модел с класическа визия. Изцяло произведен в Италия. Белия цвят и ретро формите създават неповторима визия, която похдожда на всеки интериор, а златните а..
2 030 лв. 2 370 лв.
Италиански спален комплект Amalfi - бежов
-14 %
Amalfi е италиански спален комплект в класически бароков стил в мек бежов цвят с луксозна визия с изящни извивки и заоблени детайли. Комплектът включва шесткрилен гардероб с две чекмеджета и две огледала на вътрешните врати, легло за матрак 160/200см, което е подходящо само за двулицев мат..
1 710 лв. 1 995 лв.
Италиански спален комплект Mercury
-14 %
Спален комплект Меркурий е луксозен и изящен спален комплект.Италианска спалня включва легло, гардероб, две нощни шкафчета и тоалетка с огледало.Леглото е тапицирано с табла, подходящо за двулицев матрак с размери 160/200см (с опция 180/200см), като допълнително се закупува подматрачна рамка.Гардеро..
2 200 лв. 2 565 лв.
Италиански спален комплект Mabel
-14 %
Спален комплект Мабел е луксозен и изящен спален комплект.Италианска спалня включва легло, гардероб, две нощни шкафчета и скрин с огледало.Леглото е тапицирано с табла, подходящо за двулицев матрак с размери 160/190см, като допълнително се закупува подматрачна рамка.Гардеробът е двукрилен с плъзгащи..
3 000 лв. 3 495 лв.
Италиански спален комплект Grace
-14 %
Спален комплект Грейс впечатлява с красив и луксозен дизайн.Моделът включва легло, гардероб, скрин, огледало и две нощни шкафчета.Спалнята е с висока тапицирана табла, подходяща е за двулицев матрак с размери 160/200см, който не е включен в цената.Гардеробът е шесткрилен с огледало върху средните вр..
2 100 лв. 2 445 лв.
Италиански спален комплект Antalia
-14 %
Спален комплект Анталия се отличава с дръзките си линии и форми и ще допадне на всички, които харесват разкоша и лукса в обзавеждането на дома.Италианска спалня включва легло, гардероб, две нощни шкафчета и тоалетка.Леглото е подходящо за двулицев матрак с размери 160/200см, като допълнително се зак..
2 490 лв. 2 895 лв.
Италиански спален комплект Tolouse
-14 %
Спален комплект Тулуза е с изящна визия и невероятен инталиански класически дизайн. Разполага с голям шесткрилен гардероб и изящни форми и извивки. Моделът се предлага в бежов цвят с уникални орнаменти, форми и декорации. Леглото е с тапицирана табла във висококачествена еко кожа и невероятни о..
1 860 лв. 2 160 лв.
Италиански спален комплект Atom
-14 %
Спален комплект Атом е луксозен и изящен спален комплект.Италианска спалня включва легло, гардероб, две нощни шкафчета и тоалетка с огледало.Леглото е тапицирано с табла, подходящо за двулицев матрак с размери 160/190см, като допълнително се закупува подматрачна рамка.Гардеробът е двукрилен с плъзга..
2 420 лв. 2 805 лв.
Италиански спален комплект Olimp
-14 %
Цветове
Спален комплект Олимп е изработен в класически стил с изтънчена визия.Италианска спалня включва легло, гардероб, две нощни шкафчета и скрин с огледало.Леглото е подходящо за двулицев матрак с размери 160/200см, като допълнително се закупува подматрачна рамка.Гардеробът е голям шесткрилен с огледала...
1 450 лв. 1 680 лв.
Италиански спален комплект Agata
-14 %
"Агата" е модерен и практичен спален комплект, който включва всичко необходимо за Вашата спалня: легло, гардероб, скрин, огледало и две нощни шкафчета.Спалнята е с тапицирана с удобна табла, подходяща е за матрак с размери 160/190см, който не е включен в цената.Гардеробът е с плъзгащи врати и огледа..
2 150 лв. 2 490 лв.
Италиански спален комплект Anastasia
-14 %
"Анастасия" е луксозен комплект, който ще превърне Вашата спалня в истинско бижу.Включва легло, гардероб, скрин, огледало и две нощни шкафчета.Спалнята е тапицирана с извита табла, подходяща е за матрак с размери 160/190см, който не е включен в цената.Гардеробът е с плъзгащи врати и огледала.Като до..
3 900 лв. 4 515 лв.
Спален комплект Nora
-14 %
Италиански спален комплект Нора е с красив дизайн, който пленява от пръв поглед. Предлага легло за матрак с размери 160/200см, две нощни шкафчета, голям шесткрилен гардероб и функционална тоалетка с огледало. Леглото може да се използва само с подматрачна рамка на крака, която може да добавите от па..
2 320 лв. 2 685 лв.
Италиански спален комплект Peonia
-14 %
"Пеония" е луксозен комплект, който ще превърне Вашата спалня в истинско бижу.Включва легло, гардероб, скрин, огледало и две нощни шкафчета.Спалнята е тапицирана с извита табла, подходяща е за матрак с размери 160/190см, който не е включен в цената.Гардеробът е с плъзгащи врати и огледала.Като допъл..
3 370 лв. 3 900 лв.
Спален комплект Eva бяло със златно
-13 %
Спален комплект Eva бяло със златно - стилно обзавеждане за вашата спалняСпален комплект Eva Bianco е модел с класическа визия. Изцяло произведен в Италия. Белият цвят и ретро формите създават неповторима визия, която подхожда на всеки интериор, а златните акценти внушават класа, лукс и пр..
1 980 лв. 2 280 лв.
Италиански спален комплект Briel
-13 %
Спален комплект Бриел впечатлява с красив и луксозен дизайн.Моделът включва легло, гардероб, скрин, огледало и две нощни шкафчета.Спалнята е изцяло тапицирана в еко кожа с разчупена табла, подходяща е за матрак с размери 160/190см.Гардеробът е просторен с плъзгащи врати с огледала и елегантна декора..
4 100 лв. 4 710 лв.
Показани са от 1 до 20 от 20 резултата (1 страници)

Тук ще намерите италиански спални комплекти за цялостно обзавеждане за вашата спалня - спални комплекти произведени в Италия с модерна и класическа визия и високо качество на материали и изработка. Предлагаме модели с модерни и изчистени форми, които са популярни като визия в съвременния интериор, както и модели с класически дизайн, с пищни и изящни орнаменти и декорации в златно, сребърно и бежаво.