Меню
Кошница

Модулна система Alameda

Марка: BRW Продуктов код: 0003904
Рафт Alameda POL/147 е част от модулна система Аламеда. Използва се основно за декорация като допълнение към останалите модули от системата за обзваеждане на дневна.Модулна система Alameda е характерна е с изчистения си дизайн, удебелеите страници, гланцираните бели фронтове и акцентите от топъл дър..
57,00 лв.
Марка: BRW Продуктов код: 0003902
ТВ шкаф Alameda RTV1S е елегантен и модерен шкаф за телевизор с модерно излъчване и изчистени линии. Изработен е с плот и акценти от дървесен декор в натурален дървесен цвят и лице и страници от бял гланц. Има едно чекмедже и свободно място за вашата мултимедия.Модулна система Alameda е характерна е..
335,00 лв.
Марка: BRW Продуктов код: 0003905
Удобен и функционален скрин с три чекмеджета и модерна визия в комбинация от бял гланц и дървесен декор. Разполага с три широки и достатъчно дълбоки чекмеджета за съхранение на вещи и декорация във вашата дневна. Отварянето на чекмеджетата става елегантно и дискретно - без дръжки, само с фрезовани д..
427,00 лв.
Марка: BRW Продуктов код: 0003907
Скрин с една врата и три чекмеджета Alameda KOM1D3S е удобно и практично допълнение за вашия дом и по конкретно във вашата всекидневна, като освен това има изключително модерна визия. Разполага с място за съхранение, модерен дизайн с лице от МДФ в бял гланц, дървесен плот и акценти и фрезовани в лиц..
532,00 лв.
Марка: BRW Продуктов код: 0003906
Скрин с две врати и три чекмеджета ALAMEDA KOM2D3S ще събере всички нужно и дори ще остане място за още. Това е голям, удобен и супер практичен скрин за дневна, който се отличава с модерната си визия, изчистен дизайн, лице от бял гланц и дървесни акценти. LED осветлението под плота създава допълните..
601,00 лв.
Марка: BRW Продуктов код: 0003903
Витринен шкаф Alameda REG1W1D2S е средно висок модул, който предлага място за съхранение и декорация на в хола. Тя е част от модерната модулна система Аламеда, която предлага седем различни модула за обзавеждане на вашата всекидневна. Модулна система Alameda е характерна е с изчистения си дизайн, уд..
612,00 лв.
Марка: BRW Продуктов код: 0003901
Двукрилен гардероб Alameda SZF2D2S е висок, практичен и с елегантна визия. Той е част от модулна система за обзавеждане на дневната Аламеда. Предлага модерна визия и много място за съхранение - две големи врати с рафтове, закачалка и две чекмеджета. Модулна система Alameda е характерна е с изчи..
762,00 лв.
Показани са от 1 до 7 от 7 резултата (1 страници)

Alameda е модулна система за обзавеждане на дневна. Характерна е с модерен, изчистен и много впечатлаващ дизайн. Модулна система Аламеда ще даде нотка на висока класа във вашия интериор. Лъскавия бял гланц и топлия дървесен декор, заедно с големите геометрични елементи и LED осветление са детайлите, които отличават тази модулна система от повечето на пазара. Отварянето на врати и чекемджета е на по-високо ниво - няма дръжки. Има елегантно фрезовани места, в които да поставите вашите пръсти и да отворите. Като допълнение получавате тихо и плавно затваряне на всички фронтове.