Меню
Кошница

Мека мебел за всекидневната

Ъглов диван Чикаго тройка с лежанка с релакс механизми
-10 %
Цветове
Ъглов диван от серията мека мебел Чикаго с релакс механизми изработен във вариант тройка с един релакс механизъм и лежанка. Релакс механизмите създават необходимия комфорт, след дългия работен ден. С едно издърпване на ръчката поставена на подлакътника механизма се активира като повдига краката ви, ..
1 598 лв. 1 776 лв.
Ъглов диван Чикаго двойка с лежанка с релакс механизми
-10 %
Цветове
Ъглов диван с релакс механизъм от серията мека мебел Чикаго изработен във вариант двойка с един релакс механизъм и лежанка. Релакс механизмите създават необходимия комфорт, след дългия работен ден. С едно издърпване на ръчката поставена на подлакътника механизма се активира като повдига краката ви, ..
1 355 лв. 1 506 лв.
Ъглов диван Тея
-10 %
Цветове
Ъглов диван Тея е универсален ъглов диван, при който вие може да избирате ъгъла - ляв или десен. Изключително удобен благодарение на зиг-заг пружините под седалките. Въпреки компактните си размери той е изключително функционаленЪглов диван Тея разполага с две големи ракли за багаж и невероятно лесен..
850 лв. 944 лв.
Ъглов диван Софи
-10 %
Цветове
Елегантен, красив и практичен ъглов диван за новата визия във вашия хол. Ъглов диван Софи предлага висок комфорт на сядане и облягане благодарение на зиг-заг пружините в седалната част и подвижните подглавници. Има табуретка, която е част от дивана, но може да се мести и да се използва също като рак..
1 474 лв. 1 638 лв.
Ъглов диван Ню Йорк с релакс механизъм
-10 %
Цветове
"Ню Йорк" е ъглов диван с модерна визия и изчистен дизайн.Моделът е изключително удобен, благодарение на покет пружините, зиг-заг прижините и дунапрена в основата.Конструкцията му е стабилна и надеждна, което гарантира дълга експлоатация.Ъгловият диван е снабден с един електрически релакс механизъм,..
2 750 лв. 3 056 лв.
Ъглов диван Монца
-10 %
Цветове
"Монца" е ъглов диван с модерна визия и изчистен дизайн.Моделът е изключително удобен, благодарение на тапицерските колани.Конструкцията му е стабилна и надеждна, което гарантира дълга експлоатация.Диванът няма функция сън и ракла.Меката мебел е с универсална лежанка, определяте нейната посока при м..
1 157 лв. 1 285 лв.
Ъглов диван Леон с покет
-10 %
Цветове
Ъглов диван Леон с покет пружини и функция за сън, меки седалки с дунапрен и мини етажерка в подлакътникаС ъглов диван Леон с покет вие преминавате на следващото ниво на комфорт и уют в дома. Дивана е супер ефектен и предлага удобства и фунционалности, които отговарят напълно на критериите във всеки..
1 167 лв. 1 297 лв.
Ъглов диван Леон M с покет
-10 %
Цветове
Ъглов диван Леон М с покет пружини, функция за сън, меки седалки с дунапрен и мини етажерка в подлакътникаС ъглов диван Леон M с покет вие преминавате на следващото ниво на комфорт и уют в дома. Дивана е супер ефектен и предлага удобства и фунционалности, които отговарят напълно на критериите във вс..
1 095 лв. 1 217 лв.
Ъглов диван Леон M
-10 %
Цветове
Ъглов диван Леон М с функция за сън, меки седалки с дунапрен, еластични колани и мини етажерка в подлакътникаС ъглов диван Леон M вие преминавате на следващото ниво на комфорт и уют в дома. Дивана е супер ефектен и предлага удобства и фунционалности, които отговарят напълно на критериите във всеки м..
1 040 лв. 1 156 лв.
Ъглов диван Леон
-10 %
Цветове
Ъглов диван Леон с функция за сън, меки седалки с дунапрен, еластични колани и мини етажерка в подлакътникаС ъглов диван Леон вие преминавате на следващото ниво на комфорт и уют в дома. Дивана е супер ефектен и предлага удобства и фунционалности, които отговарят напълно на критериите във всеки модер..
1 116 лв. 1 240 лв.
Ъглов диван Карина
-10 %
Цветове
Ъглов диван Карина е характерен с голяма си седална дълбочина, многото възглавници, които доставят комфорт при облягане и двете скрити табуретки, които може да се използва при нужда. Подлакътника на дивана е широк и приютява две компактни квадратни табуретки. Ъглов диван Карина има и функция сън чре..
1 474 лв. 1 638 лв.
Ъглов диван Кариби
-10 %
Цветове
Диван Кариби е модел ъглов диван с модерна визия и изчистен дизайн. Корпусната част е изработена от мека и качествена еко кожа в цвят крем а седалната и облегалната част са изработени от дамаска с висока износоустойчивост. Имате избор между две цветови комбинации - син или червен. Цветовет..
980 лв. 1 089 лв.
Ъглов диван Калифорния с буков крак и покет пружини
-10 %
Цветове
"Калифорния с буков крак и покет пружини" е ъглов диван с модерна визия и изчистен дизайн.Моделът е изключително удобен, благодарение на покет пружините в основата, а краката са от бук.Конструкцията му е стабилна и надеждна, което гарантира дълга експлоатация.Ъгловият диван е снабден с клик-клак мех..
1 340 лв. 1 489 лв.
Ъглов диван Калифорния с буков крак
-10 %
Цветове
Удобен и модерен ъглов диван с клик-клак механизъм за сън, ракла за багаж, повдигнат на елегантни букови крака с високо качество на комфорт и изгодна ценаЪглов холов диван Калифорния с буков крак е модел, на който трябва да се обърне специално внимание. Този диван е Бестселър в категорията ъгло..
1 215 лв. 1 350 лв.
Ъглов диван Калифорния
-10 %
Цветове
Удобен и модерен ъглов холов диван с клик-клак механизъм за сън, ракла за багаж, с високо качество на комфорт и изгодна ценаЪглов холов диван Калифорния е модел, на който трябва да се обърне специално внимание. Този диван е Бестселър в категорията ъглови дивани поради няколко причини - той е изключи..
1 116 лв. 1 240 лв.
Ъглов диван Джули
-10 %
Цветове
Ъглов диван Джули с фунцкия сън е комфортна мека мебел с модерна и младежка визия. Изработен е от висококачествена дамаска или кожа по избор на клиента и високоеластична пяна в седалната част, гърба и подвижните подглавници. Комфорта е гарантиран от зиг-заг пружините под седалкитеДивана е стилен, но..
1 354 лв. 1 504 лв.
Ъглов диван Голф плюс
-10 %
Цветове
Ъглов диван Голф плюс е уголемения вариант на диван Голф с малко промени и добавки във функционалността. Подлакътника на дългата част на дивана е направен доста по широк, като под него вече има два табуретки, които да извадите при необходимост. Този модел ще внесе необходимия комфорт и красота ..
816 лв. 907 лв.
Ъглов диван Голф деко II с буков крак
-10 %
Цветове
Голф деко е ъглов диван за хол, изработен с мдерен дизайн и стъпващ на елегантни букови крака. Дивана е с мека и удобна седална част, под която са инсталирани зиг-заг пружини в комбинация с мека полиуретанова пяна, придаващи необходимата мекота и комфорт. Ъглов диван Голф Деко разполага с механизъм ..
842 лв. 935 лв.
Ъглов диван Голф
-10 %
Цветове
Ъглов диван Голф е малък и компактен диван с функция за сън, цвят по избор и зиг-заг пружини под седалките за допълнителен гарантиран комфортЪглов диван Голф е комфортна и компактна мека мебел, подходяща за всеки дом. Характерен е с модерната си визия, високото качество на изработка и функцията за с..
713 лв. 792 лв.
Ъглов диван Галиардо 2
-10 %
Цветове
Мека мебел с иновативен и модерен дизайн. Ъглов диван Галиардо 2 е с по къс подлакътник от предшественика си модел Галиардо. Има голям и широк подлакътник, под който се крият две квадратни табуретки. Има ракла за багаж и удобна и бързо разгъваща се подматрачна седалка, която превръща дивана в спалня..
1 095 лв. 1 217 лв.
Ъглов диван Галиардо
-10 %
Цветове
Мека мебел с иновативен и модерен дизайн. Ъглов диван Галиардо е с голям и широк подлакътник, под който се крият две квадратни табуретки. Има ракла за багаж и удобна и бързо разгъваща се подматрачна седалка, която превръща дивана в спалня. Комфорта при сядане е осигурен от тапицерските колани, които..
1 111 лв. 1 234 лв.
Ъглов диван Вирджиния
-10 %
Цветове
Ъглов диван с функция за сън тип изтегляща седалка и падащ гръб, който има голяма ракла и удобство посредством зиг-заг пружини. Ъглов диван Вирджиния е с тапициран гръб в лицев плат, което позволява да бъде поставен и в центъра на хола. Дивана разполага с голяма спална площ и удобна ракла. За комфор..
980 лв. 1 089 лв.
Ъглов диван Амарето
-10 %
Цветове
Амарето е ъглов диван за хол, при който вие може да избирате ъгъла - ляв или десен. Мек, удобен и с компактни размери, той е изключително функционален - има цели две големи ракли за багаж и невероятно лесен за разпъване механизъм, който го превръща в удобно легло с голяма площ за сън. Едната ракла е..
850 лв. 944 лв.
Холов ъглов диван Чикаго с релакс механизми
-10 %
Цветове
Холов ъглов диван Чикаго е част от серията дивани с релакс механизъм. Релакс механизмите създават необходимия комфорт, след дългия работен ден. С едно издърпване на ръчката поставена на подлакътника механизма се активира като повдига краката ви, а гърба се накланя назад, така че човек да се излегне ..
1 857 лв. 2 063 лв.
Холна гарнитура с релакс механизми Чикаго 3-MSM + 2-MM + 1-M
-10 %
Цветове
Холна гарнитура Чикаго е комплект от триместен диван, двуместен диван и фотьойл, като всички те са с оборудвани със релакс механизми. При триместен диван Чикаго има релакс фунцкия на крайната лява и дясна седалка. При двуместния диван има и на двете части, както и при фотьойла. Релакс механизмите съ..
2 376 лв. 2 640 лв.
Холна гарнитура Калифорния
-10 %
Цветове
Това е оригинала - Холна гарнтируа Калифорния с троен разтегателен диван с клик-клак механизъм, два фотьойла и две т абуретки. Еластичните колани под меките седалки гарантират за удобсдтвото при сядане и спанеКрасива, стилна и практична холова гарнитура Калифорния - състои се от разтегателен диван т..
1 729 лв. 1 921 лв.
Холна гарнитура Аляска
-10 %
Цветове
Холна гарнитура Аляска се състои от диван двойка, фотьойл и табуретка. Удобна мека мебел с индивидуален стил. Мекотата и комфорта са гарантирани благодарение на зиг-заг пружините под седалната част и високите подлакътници и гръб. Това е страхотен вариант за обзавеждане както на дома така и за вашия ..
655 лв. 728 лв.
Фотьойл Триумф II
-10 %
Цветове
"Триумф II" е удобен и модерен фотьойл, подходящ и за по-малки помещения.Конструкцията му е стабилна и надеждна, изработен е от висококачествени материали, което гарантира дълга експлоатация.В основата на седалката му е дунапрен 8 + 3см, а дамаската, от която се изработва, е мека и устойчива.Фотьойл..
576 лв. 640 лв.
Фотьойл Триумф I
-10 %
Цветове
"Триумф I" е удобен и модерен фотьойл, подходящ и за по-малки помещения.Конструкцията му е стабилна и надеждна, изработен е от висококачествени материали, което гарантира дълга експлоатация.В основата на седалката му е дунапрен 8 + 3см, а дамаската, от която се изработва, е мека и устойчива.Фотьойлъ..
551 лв. 612 лв.
Фотьойл с релакс механизъм Чикаго 1-M
-10 %
Цветове
Фотьойл с релакс механизъм Чикаго е част от серията дивани с релакс механизъм. Релакс механизмите създават необходимия комфорт, след дългия работен ден. С едно издърпване на ръчката поставена на подлакътника механизма се активира като повдига краката ви, а гърба се накланя назад, така че човек да се..
487 лв. 541 лв.
Фотьойл Милано с релакс механизъм
-10 %
Цветове
"Милано" е фотьойл с модерна визия и изчистен дизайн.Моделът е изключително удобен, благодарение на покет пружините, зиг-заг прижините и дунапрена в основата.Конструкцията му е стабилна и надеждна, което гарантира дълга експлоатация.Фотьойл Милано е снабден с релакс механизъм, от менюто горе изберет..
535 лв. 594 лв.
Фотьойл Лифт с релакс механизъм
-10 %
Цветове
"Лифт" е фотьойл с модерна визия и изчистен дизайн.Моделът е изключително удобен, благодарение на покет пружините, зиг-заг прижините и дунапрена в основата.Конструкцията му е стабилна и надеждна, което гарантира дълга експлоатация.Фотьойл Лифт е снабден с електрически релакс механизъм, сле..
865 лв. 961 лв.
Фотьойл Лифт Алесия с релакс механизъм
-10 %
Цветове
"Лифт Алесия" е фотьойл с модерна визия и изчистен дизайн.Моделът е изключително удобен, благодарение на покет пружините, зиг-заг прижините и дунапрена в основата.Конструкцията му е стабилна и надеждна, което гарантира дълга експлоатация.Фотьойл Алесия е снабден с електрически релакс механ..
865 лв. 961 лв.
Фотьойл Класик
-10 %
Цветове
Елегантен, удобен и невероятно красив, фотьойл Класик е идеалното допълнение във интериора на всекидневната или спалнята. Фотьойл Класик е стъпил на крака, с високо подлакътници и висок гръб, като създава комфорт на сядане благодарение на зиг-заг пружините в седалната част. Към него може да добавите..
369 лв. 410 лв.
Фотьойл Калифорния
-10 %
Цветове
Удобен и красив фотьойл за пълноценна почивка след дългия работен ден. Фотьойл Калифорния е част от холна гарнитура Калифорния, която включва триместен диван и табуретки. Може да се закупи самостоятелно или като допълнителен модул. За удобството се грижат поставените под седалките тапицерски колани...
440 лв. 489 лв.
Фотьойл Веди
-10 %
Цветове
Елегантен и удобен фотьойл за вашата всекидневна. Перфектен вариант за допълнение към дивана ви или просто като отделна мебел за релакс и почивка. Удобството е гарантирано от тапицерските колани под седалката, високите и ергономични подлакътници и леко извит гръб, който обхваща добре тялото.Материал..
266 лв. 295 лв.
Показани са от 1 до 36 от 85 резултата (3 страници)

Голям избор на дивани в Плевен - Орхидея мебел, както и в онлайн магазина

Изборът на подходящия модел диван за цялото семейство е с много важно значение. В онлайн каталога ни ще намерите голям асортимент от модели с различни цветове, дамаски и размери, подходящи за малки, средни и големи всекидневни. Повечето модели ъгловите дивани и канапетата и са с функционални механизми за сън и ракли за багаж. Открийте функционалността и стила на всеки модел и изберете най-подходящия за Вас и цялото Семейство.

Дали да изберем ъглов диван или прав диван тип канапе с допълнителни фотьойли и табуретки ? Да търсим ли модел, който може да се разпъва и да става удобен за спане или ако има гости, ще спят в друга стая. Разнообразието на платове вече е огромно и тук идва друг въпрос - кожен диван ли да купим или такъв, изработен от висококачествен текстил ? Предлагаме дивани и мека мебел на водещи български производители и вносители, на които сме търговски представители от дълги години. Разгледайте моделите и се доверете на опита ни.

Мека мебел по поръчка - предимства Мека мебел по поръчка – какви са преиму..
Мека мебел разпродажба – какво представлява?   Мека мебел разпро..
Мека мебел за хол – на какви критерии трябва да отговаря? Изборът на мека м..
Луксозна мека мебел – какви са нейните преимущества? Луксозна мека мебел ..
Модулна мека мебел – какво представлява?   Модулна мека мебел на..