Меню
Кошница

Модулна мека мебел

Няма добавени продукти в тази категория.

Модулна мека мебел – какво представлява?  

Модулна мека мебел наричаме тип мека мебел, която става все по-популярна и предпочитана в обзавеждането на дома през последните години. При нея мебелите са изградени от по няколко съставни части, известни с наименованието си модули. Въпросните съставни части могат да бъдат подредени по различен начин, в зависимост от моментните нужди и предпочитания на човека. Така е възможно да се получат съвсем различни мебели. Например един типичен холов диван може бързо и лесно да се превърне в комфортно легло за спане и обратно. 

Модулна мека мебел 1
Модулна мека мебел - предимства

Кои са основните преимущества от инвестирането в модулна мека мебел? 

Няколко са основните преимущества, които ще получите от инвестирането в модулна мека мебел. Ето малко повече информация за тях: 

  1. Възможност за адаптиране според ситуацията – най-голямото преимущество от закупуването на модулна мека мебел е, че можете да адаптирате нейната форма според моментната ситуация. Отново ще се спрем на примера, който посочихме по-горе с холовия диван. В нормалното ежедневие съвсем естествено ще си ползвате тази мебел точно като холов диван – за релакс след работа, за излежаване пред телевизора и т.н. Ако пък ви посетят гости, които ще преспят у вас, имате възможност веднага да трансформирате дивана в удобно легло за спане.
  2. Лесно пренасяне – тъй като се разделят на няколко съставни части, модулните мебели са доста лесни за пренасяне. Това е съществено предимство за хората, които обитават различни помещения от дома си през различните сезони, както и за тези, на които често им се налага да се местят от една квартира в друга.
  3. Спестяване на пространство – модулните мебели са отличен избор и когато целта е спестяване на максимално количество пространство. Това е особено важно за живеещите в сравнително малки апартаменти и жилища, в които често се налага дадено помещение да се използва едновременно като спалня, хол и трапезария. 
    Модулна мека мебел 2
    Модулна мека мебел от Орхидея Мебел

Защо да закупите модулна мека мебел от онлайн магазина на Орхидея Мебел?  

Орхидея Мебел ви предлага цялостни модулни системи за обзавеждане на хол, детска стая и спалня. Модулни системи, които ще ви предоставят високи нива на функционалност и практичност в ежедневието, както и неподправен стил и елегантност в къщата или апартамента. Всяка една система е съставена от различни модули които могат да се конфигурират според размерите на помещението и конкретната ситуация. Доверете се на екипа на Орхидея Мебел и обзаведете своя дом по начин, който ви удовлетворява в максимална степен!


Модулна мека мебел – какво представлява?

Кои са основните преимущества от инвестирането в модулна мека мебел?

Защо да закупите модулна мека мебел от онлайн магазина на Орхидея Мебел?