Меню
Кошница

Kova Style

Марка: Kova Style Продуктов код: 0001126
Табуретка със здрава основа и мека седалка. Подходящо допълнение към вашия ъглов диван или канапе. Изработва се в цветовата комбинация, която е показана или в дамаски и кожи по избор на клиента. Конструкцията е от плътна и здрава масивна дървесина, а седалката е облечена в мек пенополиурет..
199,00 лв.
Марка: Kova Style Продуктов код: 0000674
Диван МП-04 - разтегателен е удобен и функционален. Дивана е изработен от конструкция от висококачестен сух дървен материал подсилен с метални профили. Модел с изработени седални и облегални възглавници от изключително издръжлив пенополиуретан с висока плътност и еластичност. Точково еласт..
1 001,00 лв.
Марка: Kova Style Продуктов код: 0001214
Страхотен модел ъглов диван на страхотна цена и с високо качество на материали и изработка. Модерни форми и размери, които правят дивана функционален и да пасва във всеки дом. Диван Клео с функция за сън, като седалната част се издърпва, гърба пада и се образува площ за спане. На късата си..
1 013,00 лв.
Марка: Kova Style Продуктов код: 0000664
Ъглов диван Санта Фе е удобен и функционален. Дивана е изработен от конструкция от висококачестен сух дървен материал подсилен с метални профили. Модел с изработени седални и облегални възглавници от изключително издръжлив пенополиуретан с висока плътност и еластичност. Точково еласти..
1 059,00 лв.
Марка: Kova Style Продуктов код: 0000659
Ъглов диван Лилия - разтегателен е удобен и многофункционален. Модела представлява комбинация от прав триместен диван и тауретка, която застава в едната част на дивана и той става ъглов. Може да се използва и като прав диван с табуретка. Табретката се добавя и когато дивана се ра..
1 119,00 лв.
Марка: Kova Style Продуктов код: 0000665
Ъглов диван Сицилия - разтегателен е удобен и функционален. Дивана е изработен от конструкция от висококачестен сух дървен материал подсилен с метални профили. Модел с изработени седални и облегални възглавници от изключително издръжлив пенополиуретан с висока плътност и еластичн..
1 247,00 лв.
Марка: Kova Style Продуктов код: 0001483
Ъглов диван Ария е мека мебел с класически форми, които придават комфорт и функционалнст. Възглавниците са меки и приятни на допир и ще ви помогнат да се отпуснете удобно и просто да си почивате. Диван Ариа е снабден с механизъм, който бързо и лесно го превръща в удобно легло. Седалната част е ..
1 292,00 лв.
Марка: Kova Style Продуктов код: 0000663
Удобен и функционален. Дивана е изработен от конструкция от висококачестен сух дървен материал подсилен с метални профили. Модел с изработени седални и облегални възглавници от изключително издръжлив пенополиуретан с висока плътност и еластичност. Точково еластичната отворена клетъчна..
1 324,00 лв.
Марка: Kova Style Продуктов код: 0000668
Дивана е изработен от конструкция от висококачестен сух дървен материал подсилен с метални профили. Модел с изработени седални и облегални възглавници от изключително издръжлив пенополиуретан с висока плътност и еластичност. Точково еластичната отворена клетъчна структура на материала..
1 371,00 лв.
Марка: Kova Style Продуктов код: 0000662
Ъглов диван Малиция - разтегателен е удобен и функционален. Дивана е изработен от конструкция от висококачестен сух дървен материал подсилен с метални профили. Модел с изработени седални и облегални възглавници от изключително издръжлив пенополиуретан с висока плътност и еластичн..
1 477,00 лв.
Марка: Kova Style Продуктов код: 0000666
Ъглов диван Сицилия - разтегателен /Ъглов комплект 3ка с подматрак + 2ка с чекмедже/ е удобен и функционален. Дивана е изработен от конструкция от висококачестен сух дървен материал подсилен с метални профили. Модел с изработени седални и облегални възглавници от изключително изд..
1 578,00 лв.
Марка: Kova Style Продуктов код: 0000658
Удобна и функционална мека мебел за хола Ви с модерна визия. Състои се от две части, които могат да се изработват и в ляв-десен ъгъл. Едната част е оборудвана с механизъм за преобразуване на зона за спане, а другата част представлява ракла с повдигаща тапицирана част.Конструкцията е изработена ..
1 591,00 лв.
Марка: Kova Style Продуктов код: 0000669
Ъглов диван Хавай - разтегателен е атрактивен, красив и функционален. Дивана е изработен от конструкция от висококачестен сух дървен материал подсилен с метални профили. Модел с изработени седални и облегални възглавници от изключително издръжлив пенополиуретан с висока плътност ..
1 707,00 лв.
Марка: Kova Style Продуктов код: 0000672
Ъглов диван Хюстън - разтегателен е удобен и функционален. Дивана е изработен от конструкция от висококачестен сух дървен материал подсилен с метални профили. Модел с изработени седални и облегални възглавници от изключително издръжлив пенополиуретан с висока плътност и еластично..
1 767,00 лв.
Марка: Kova Style Продуктов код: 0000661
Ъглов диван Луна мини - разтегателен е удобен и функционален. Дивана е изработен от конструкция от висококачестен сух дървен материал подсилен с метални профили. Модел с изработени седални и облегални възглавници от изключително издръжлив пенополиуретан с висока плътност и еластичност..
1 818,00 лв.
Марка: Kova Style Продуктов код: 0000673
Дивана е изработен от конструкция от висококачестен сух дървен материал подсилен с метални профили. Модел с изработени седални и облегални възглавници от изключително издръжлив пенополиуретан с висока плътност и еластичност. Точково еластичната отворена клетъчна структура на материала..
1 909,00 лв.
Марка: Kova Style Продуктов код: 0000660
Ъглов диван Луна - разтегателен е удобен и функционален. Дивана е изработен от конструкция от висококачестен сух дървен материал подсилен с метални профили. Модел с изработени седални и облегални възглавници от изключително издръжлив пенополиуретан с висока плътност и еласти..
1 988,00 лв.
Марка: Kova Style Продуктов код: 0000667
Ъглов диван Сицилия - разтегателен П-образен е голям, удобен и функционален. Дивана е изработен от конструкция от висококачестен сух дървен материал подсилен с метални профили. Модел с изработени седални и облегални възглавници от изключително издръжлив пенополиуретан с висо..
2 019,00 лв.
Показани са от 1 до 18 от 18 резултата (1 страници)