Меню
Кошница

Динимекс

Марка: Динимекс Продуктов код: 0000781
Стабилен и елегантен буков стол Кинеред е изработен от масивна дървесина с модерен и изчистен дизайн. Изработва се в цвят на дървото и цвят на тапицерията по избор на клиента от показаните. Конструкцията е здрава, стабилна и лека, което прави стола предпочитан за обзавеждането на ваша..
71,00 лв.
Марка: Динимекс Продуктов код: 0000784
Стабилен и елегантен буков стол Шахар изработен от масивна дървесина. Изработва се в цвят на дървото и цвят на тапицерията по избор на клиента от показаните. Конструкцията е здрава, стабилна и лека, което прави стола предпочитан за обзавеждането на вашата трапезария. Стола се отличава..
71,00 лв.
Марка: Динимекс Продуктов код: 0000782
Стабилен и елегантен буков стол с модерна визия изработен от масивна дървесина. Ергономична облегалка, която е цялата на дупки и придава интересен дизайн.Изработва се в цвят на дървото и цвят на тапицерията по избор на клиента. Конструкцията е здрава, стабилна и лека, което прави стола предпочи..
73,00 лв.
Марка: Динимекс Продуктов код: 0000786
Стабилен и елегантен буков стол изработен от масивна дървесина. Изработва се в цвят на дървото и цвят на тапицерията по избор на клиента от показаните. Конструкцията е здрава, стабилна и лека, което прави стола предпочитан за обзавеждането на вашата трапезария. Стола се отличава с пер..
74,00 лв.
Марка: Динимекс Продуктов код: 0000791
Стабилен и елегантен буков трапезен стол изработен от масивна дървесина. Изработва се в цвят на дървото и цвят на тапицерията по избор на клиента от показаните. Конструкцията е здрава, стабилна и лека, което прави стола предпочитан за обзавеждането на вашата трапезария. Стола се отлич..
74,00 лв.
Марка: Динимекс Продуктов код: 0000792
Стабилен и елегантен буков стол Монако е изработен от масивна дървесина. Изработва се в цвят на дървото и цвят на тапицерията по избор на клиента от показаните. Конструкцията е здрава, стабилна и лека, което прави стола предпочитан за обзавеждането на вашата трапезария. Стола се отлич..
74,00 лв.
Марка: Динимекс Продуктов код: 0000779
Стабилен и елегантен буков стол Каприз изработен от масивна дървесина. Изработва се в цвят на дървото и цвят на тапицерията по избор на клиента от показаните. Конструкцията е здрава, стабилна и лека, което прави стола предпочитан за обзавеждането на вашата трапезария. Стола се отличав..
77,00 лв.
Марка: Динимекс Продуктов код: 0000789
Стабилен и елегантен буков стол Лазур изработен от масивна дървесина. Изработва се в цвят на дървото и цвят на тапицерията по избор на клиента от показаните. Конструкцията е здрава, стабилна и лека, което прави стола предпочитан за обзавеждането на вашата трапезария. Стола се отличава..
77,00 лв.
Марка: Динимекс Продуктов код: 0000790
Стабилен и елегантен буков стол Ларго изработен от масивна дървесина. Изработва се в цвят на дървото и цвят на тапицерията по избор на клиента от показаните. Конструкцията е здрава, стабилна и лека, което прави стола предпочитан за обзавеждането на вашата трапезария. Стола се отличава..
77,00 лв.
Марка: Динимекс Продуктов код: 0000795
Стабилен и елегантен буков стол Сантал е изработен от масивна дървесина. Изработва се в цвят на дървото и цвят на тапицерията по избор на клиента от показаните. Конструкцията е здрава, стабилна и лека, което прави стола предпочитан за обзавеждането на вашата трапезария. Стола се отлич..
77,00 лв.
Марка: Динимекс Продуктов код: 0000796
Стабилен и елегантен буков стол Хармония изработен от масивна дървесина. Изработва се в цвят на дървото и цвят на тапицерията по избор на клиента от показаните. Конструкцията е здрава, стабилна и лека, което прави стола предпочитан за обзавеждането на вашата трапезария. Стола се отлич..
77,00 лв.
Марка: Динимекс Продуктов код: 0000783
Стабилен и елегантен буков стол Хибрид изработен от масивна дървесина. Изработва се в цвят на дървото и цвят на тапицерията по избор на клиента от показаните. Конструкцията е здрава, стабилна и лека, което прави стола предпочитан за обзавеждането на вашата трапезария. Стола се отличав..
77,00 лв.
Марка: Динимекс Продуктов код: 0000787
Стабилен и елегантен буков стол Кайро изработен от масивна дървесина. Изработва се в цвят на дървото и цвят на тапицерията по избор на клиента от показаните. Конструкцията е здрава, стабилна и лека, което прави стола предпочитан за обзавеждането на вашата трапезария. Стола се отличава..
81,00 лв.
Марка: Динимекс Продуктов код: 0000785
Стабилен и елегантен буков стол Вегас с класическа визия изработен от масивна дървесина. Изработва се в цвят на дървото и цвят на тапицерията по избор на клиента от показаните. Конструкцията е здрава, стабилна и лека, което прави стола предпочитан за обзавеждането на вашата трапезария..
89,00 лв.
Марка: Динимекс Продуктов код: 0000788
Стабилен и елегантен буков стол Кентавър изработен от масивна дървесина с меки и тапицирани седалка и облегалка. Изработва се в цвят на дървото и цвят на тапицерията по избор на клиента от показаните. Конструкцията е здрава, стабилна и лека, което прави стола предпочитан за обзавеждането н..
92,00 лв.
Марка: Динимекс Продуктов код: 0000793
Стабилен и елегантен буков стол Орегон е с класическа визия и дизайн. Изработен от здрава масивна дървесина. Изработва се в цвят на дървото и цвят на тапицерията по избор на клиента от показаните. Конструкцията е здрава, стабилна и лека, което прави стола предпочитан за обзавеждането на&nb..
92,00 лв.
Показани са от 1 до 16 от 16 резултата (1 страници)