Меню
Кошница

Тедива

Марка: Тедива Продуктов код: 0000714
Ъглов диван Съливер - разтегателен е функционален модел за всеки дом. Отлично съчетание на качество и цена. Съливер е компактен модел с функция сън и универсална лежанка ляво/дясно с ракла. Двата подлакътника могат да се свалят и лежанката може да застане от лявата..
730,00 лв.
Марка: Тедива Продуктов код: 0000727
Ъглов диван Сиси - разтегателен е функционален модел за всеки дом. Отлично съчетание на качество и цена. Сиси е компактен модел с функция сън и  универсална лежанка ляво/дясно с ракла.Конструкция:1) Корпус - масивни дървесни материали, ПДЧ, МДФ;  седални ..
806,00 лв.
Марка: Тедива Продуктов код: 0000715
Разтегателен ъглов диван Домино - перфектен вариант за обзавеждане на вашия хол на страхотна цена! Това е функционален модел за всеки дом. Отлично съчетание на качество и цена. Домино е компактен модел с функция сън и лежанка с ракла. Показанта цена на дивана е в ценова категория 0. Може да избират..
926,00 лв.
Марка: Тедива Продуктов код: 0000729
Красив и функционален диван за всеки дом. Айфел е ъглов диван с функция сън и табуретка-ракла. Допълнително удобство добавят механизмите на облегалката, които позволяват намаляване на височината. Елегантните високи крачета улесняват почистването под дивана.Показанта цена на дивана е в..
1 398,00 лв.
Показани са от 1 до 4 от 4 резултата (1 страници)