Меню
Кошница

Матраци

Двулицев матрак Rocket
-40 %
Модел Рокет е двулицев матрак с отлични показатели. Има ядро от високоеластична пяна и еластична пяна. От страната на високоеластичната пяна има слой Memory пяна за повече мекота и комфорт. Термоеластичните качества на Memory пяната позволяват да „запомня“ формата на тялото. Когато се..
335 лв. 559 лв.
Двулицев матрак Enova
-40 %
Двулицев матрак с покет пружини Enova на матраци Парадайс от Орхидея мебелДвулицев матрак Enova е изработен с ядро от мултипокет пружинен пакет - това са индивидуално опаковани пружини, които не са свързани една с друга и създават независими опорни точки по повърхността на матрака. Благодарение на т..
311 лв. 519 лв.
Възглавница CoolSense Gel
-40 %
Възглавница CoolSense Gel е уникален иновативен модел, който осигурява дълбок и спокоен сън. Тайната е в комбинацията от термочувствителна Мемори пяна и слоя охлаждащ гел от едната страна. Memory пяната реагира на топлината и осигурява правилна опора на главата, а слоят Cool gel дава усеща..
87 лв. 145 лв.
Възглавница Sleep Relax Memory
-35 %
"Sleep Relax Memory" e мека възглавница от мемори пяна, наситена с есенция от лайка, известна със своите успокояващи и релаксиращи ефекти, осигуряващи спокоен нощен сън.Благодарение на своята мемори пяна, моделът се адаптира лесно към формата на врата и главата, осигурявайки отлична опора и правилно..
56 лв. 86 лв.
Двулицев матрак Beisy
-30 %
Двулицев матрак с цип на най-добра цена изцяло изработен от полиуретанова пянаМатрак с ядро от полиуретанова пяна sky cell  /отворена клетка /. Тя позволява на свежия въздух постоянно да циркулира през пяната, а микроорганизмите, акарите и мухълът не са в състояние да се развиват.  На..
139 лв. 199 лв.
Двулицев матрак Millenium
-30 %
"Милениум" е луксозен и модерен двулицев матрак. В ядрото на матрака е заложен високотехнологичния 7-зонов покет пакет (7 zone Pocket System), в който всяка пружина е индивидуално опакована в текстилен джоб. 7-те различни зони са в съответствие с основните точки на натиск на човешкото тяло..
545 лв. 779 лв.
Двулицев матрак Majesty
-30 %
"Маджести" е невероятен модел с елегантен дизайн и неповторимо усещане за комфорт. Ядрото е изцяло от високоеластична пяна, което обуславя добрите ортопедични характеристики на модела. От едната страна на ядрото има слой Memory пяна с охлаждащи гел капсули. Memory Gel пяната се моделира според темпе..
524 лв. 749 лв.
Луксозен двулицев матрак Nord Star
-30 %
Луксозен двулицев матрак Nord Star предлага лукс и комфорт. Той е създаден за истинските ценители на елегантния дизайн и пълноценния сън. Матрак Nord Star е ръчно произведен в България. Това е BoxSpring матрак създаден по сложна технология редуваща различни слоеве и материали - Покет пружини, Латекс..
1 299 лв. 1 855 лв.
Двулицев матрак Memo Optima
-30 %
Memo Optima е нашето ново предложение за любителите на меката, уютна и комфортна прегръдка на мемори пяната. Хибридното ядро е съставено от стотици индивидуално пакетирани пружинки, които разпределят равномерно тежестта на тялото и осигуряват ергономична опора. Моделът предлага две страни ..
508 лв. 725 лв.
Възглавница Silver Sense
-26 %
Антиалергична възглавница със сваляем калъф от висококачествен текстил с втъкани сребърни нишки. Специалното, което Silver Collection  Ви дава: Текстил с истинско сребро!Характеристики на плата:Натурален антиалергенОсигурява хигиенична среда за сънДълготрайно антибактериално действиеПредот..
29 лв. 39 лв.
Двулицев матрак Silver Exclusive
-25 %
Двулицев матрак с отлични ортопедични характеристики, които гарантират правилното положение на гръбначния стълб по време на сън. Сърцевината от 7 зонен мултипокет осигурява перфектна опора, благодарение на два пъти повече опорни точки от обикновените пружинни пакети. Добавен слой от термочуствителна..
269 лв. 359 лв.
Еднолицев матрак Awa
-25 %
Еднолицев матрак, с отлично съчетание на удобство и добра опора на разумна цена. Ортопедично ядро с бонел за стабилна поддръжка там, където е необходимо, а повърхността от пяна следва извивките на тялото. Обемна прошивка омекотява съпротивлението. Мемори части..
222 лв. 296 лв.
Двулицев матрак O-Zone +
-25 %
Двулицев матрак O-Zone + е част от колекция продукти за сън Sleep Genesis на марката матраци ТЕД. Уникалното ядро на матрака поема и най-малкия натиск благодарение на пружиниращия си ефект. Калъфа е луксозен и много комфортен благодарение на охлаждащата Gel мемори пяна. Слоя от кокоси влакна им..
585 лв. 780 лв.
Двулицев матрак Awa
-25 %
Kласическа конструкция от ортопедична пружинна система бонел и слоеве пяна. Отлично съчетание на стабилност и комфот – необходимите условия за добър сън нощ след нощ. Мекият и термочувствителен мемори пух в прошивката премахва усещането за съпротивление и осиг..
194 лв. 258 лв.
Двулицев матрак Astrea Ortho
-25 %
Матрак Astrea Ortho е медицинско изделие, ортопедичен матрак, който комбинира иновативни технологии и качествени материали."Astrea Ortho" се отличава с по-голяма плътност и допълнително подсилване, така осигурява изключително удобство при спане и поддържа балансирана позиция на тялото.Матракът разпо..
361 лв. 481 лв.
Двулицев матрак Matterra
-20 %
Матрак Matterra се отличава с атрактивен дизайн и стабилна структура.Снабден е с вграден погасител, разпръсква от повърхността на матрака в концентрична зависимост вредните геомагнитни вълни.Този продукт предлага уникален комфорт и отлична грижа за тялото, благодарение на покет пружинния пакет в ком..
959 лв. 1 199 лв.
Двулицев матрак Diamante Dual
-20 %
"Diamante Dual" е двулицев матрак, мечта за всяка спалня.Средномек матрак с Dual Core технология, съчетаваща две ядра в един общ калъф за индивидуален комфорт на всеки партньор.Mатракът е с трипластовото ядро от мемори, високоеластична пяна и пяна Mallow с екстракт от билката малва.Dual Core® технол..
1 991 лв. 2 489 лв.
Еднолицев матрак Exclusive Silver
-20 %
Матрак с отлични ортопедични характеристики, които гарантират правилното положение на гръбначния стълб по време на сън. Сърцевината от мултипокет осигурява динамична опора, благодарение на два пъти повече опорни точки от обикновените пружинни пакети. Специално добавен слой от еластична, термочувстви..
302 лв. 378 лв.
Двулицев матрак Supreme
-20 %
"Supreme" е двулицев матрак, мечта за всяка спалня.Ядрото му е изградено от 3 вида пяна.Високоеластична и ортопедична пяна, която поддържа тялото в правилна позиция по време на сън, мека пяна за комфортно усещане и охлаждаща гел пяна, която носи свежест и предотвратява претоплянето през нощта. ..
732 лв. 915 лв.
Двулицев матрак Graphite
-20 %
Двулицев матрак Graphite на матраци Парадайс с избор на твърдост и специален текстил - купи от Орхидея мебелДвулицев матрак Graphite се отличава с тъмния си текстил, който създава невероятна и модерна визия на матрака. Ядрото на матрака е изработена с едностранно профилирана високоеластична пяна, на..
445 лв. 556 лв.
Двулицев матрак Magnistretch
-15 %
Двулицев матрак Magnistretch е матрак от ново поколение с уникална по рода си структура, която е разработена в университета във Флоренция, Италия от високо квалифициран екип от специалисти ортопеди. Образуват се Stretch пластини благодарение на прорезните отвори по цялата ширина на матрака..
1 656 лв. 1 949 лв.
Еднолицев матрак Diona
-15 %
Еднолицев антибактериален матрак от еластична пяна, която не се деформира, и слой профилирана Memory пяна от едната странаМодел Diona еднолицев е изключително комфортен матрак с изчистена визия. Има ядро от еластична ND пяна и слой Memory пяна. При този модел матрак е използван тексти..
313 лв. 368 лв.
Еднолицев матрак Aloe Memory Flex
-15 %
"Aloe Memory Flex" е еднолицев матрак с ядро от еластична Body Care пяна, която осигурява стабилна и ортопедична опора на тялото по време на сън и почивка.Структурата на матрака е проветрива и така осигурява оптимална циркулация на въздуха, за да не се образуват вредни микроорганизми в ядрото.Вграде..
258 лв. 303 лв.
Двулицев матрак Magnistretch Sport
-15 %
Magnistretch Sport е двулицев матрак със стилен дизайн в духа на спорта, нежен и мек текстил.Матрак от ново поколение с уникална структура, разработена в Университета във Флоренция от водещи специалисти ортопеди. Специалните прорези в ядрото от високоеластична пяна нежно обтягат гръбнака п..
1 135 лв. 1 335 лв.
Двулицев матрак SilverPlus
-12 %
SilverPlus е матрак с различни по твърдост страни и  ядро от три вида пяна, съчетани, за да предоставят средна по твърдост опора на тялото. От едната страна на калъфа е добавен допълнителен слой мемори пяна, за да намерите най-удобната позиция за сън максимално бързо. Мемори пяната на..
562 лв. 639 лв.
Двулицев матрак Silvercare
-10 %
Silvercare е умерено твърд двулицев матрак произведен в Италия с вплетени сребърни нишки в калъфаТекстилът е със съдържание на сребро, което предотвратява развитието на микроби и други микроорганизми. От едната страна има 2см. Memory пяна за по-меко усещане и по-добър комфорт по време на с..
656 лв. 729 лв.
Двулицев матрак Massaggio Deluxe
-10 %
"Massaggio" е матрак със средна твърдост и нежен масажиращ ефект, благодарение на специфичната форма на капитонажа. В моментите на обръщане по време на сън, различни части от тялото се докосват до капитонажа и са деликатно масажирани. Тялото се отпуска нежно и спокойният сън е гарантиран.&..
899 лв. 999 лв.
Двулицев матрак Comfort Dual
-10 %
Comfort Dual е средно твърд матрак, предлагащ вариация от усещания. Системата Dual core дава възможност за различни нива на комфорт само с едно обръщане на едната половина на матрака. В сърцевината си има 17см. Elioform и 5см. Memory пяна, които елегантно и нежно подкрепят гръбначния ..
1 349 лв. 1 499 лв.
Топ матрак Vitalcare topper
-10 %
Италиански топ матрак от два вида пяна - мемори пяна и мека пяна. С него ще подобрите комфорта на стария матрак или диван. Има четири ластика в краищата за лесно захващане към матрака. Мемори пяната е високоеластичен материал, който реагира първо на тежест, а после и на топлина. Меката еластична пян..
188 лв. 209 лв.
Еднолицев матрак Diplomat
-10 %
Еднолицев матрак Diplomat с мулти покет пружини пакет и пяна с 5 години гаранция и средна твърдостDiplomat е нов модел еднолицев матрак от Стандартна серия на матраци Paradise. При този модел не е необходимо използването на подматрачна рамка. Подходящ е за монтиране на повдигащи механизми при л..
281 лв. 312 лв.
Двулицев матрак Perla Memory
-10 %
Модел Перла Мемори има двуслойно ядро от високоеластична и еластична пяна. Допълнителна мекота внасят двата слоя Memory пяна в прошивката от едната страна на матрака. Memory пяната се моделира според температурата на тялото и разпределя тежестта равномерно върху повърхността на матрака. Този модел д..
311 лв. 345 лв.
Двулицев матрак CoolComfort
-10 %
CoolComfort e двулицев матрак със средна твърдост. Ядрото му е от 100% високоеластична пяна и е облечено със сваляем, проветрив, вътрешен калъф с цип, който може да се пере в домашни условия. Външният калъф на матрака е с добавен слой от 2 см мемори пяна за приятно усещане на отмора и отпу..
464 лв. 515 лв.
Двулицев матрак BodyRest
-10 %
Двулицев мек италиански матрак Body Rest на марката iSleep с 25 години гаранция. Пристига навит на руло.Thermosense текстил, подсигуряващ топлина през зимата и прохлада през лятото. Една от новите звезди на iSleep, матракът Bodyrest, обещава дълготраен комфорт. С височина от 22см, той съчетава ..
347 лв. 385 лв.
Детски двулицев матрак Baby Pierre Cardin
-10 %
Луксозен италиански детски матрак Baby Pierre Cardin от Магнифлекс. Ортопедичен и твърд матрак с дизайнерски калъф от Pierre Cardin. Вътрешността на Baby с ядро от Elioform пяна обещава хармонично израстване на костната система. Моделът има зимна и лятна страна – съответно с вълна и памук – за ..
221 лв. 245 лв.
Показани са от 1 до 34 от 34 резултата (1 страници)

Голям избор на матраци в Плевен от всички производители - матраци Нани, Парадайс, матраци ТЕД, Magniflex, Don Almohadon, Блян и матраци от латекс на Екон Бяла. Може да поръчате в магазин Орхидея мебел в гр. Плевен или да купите матраци онлайн - бързо и лесно като предлагаме и вариант за покупка на матраци на изплащане. Предлагаме богат избор от еднолицеви и двулицеви матраци, топ матраци за вашата спалня както и детски матраци. Ще намерите и ламелни подматрачни рамки, които са нужни при закупуването на двулицев матрак, както и доста голям избор на възглавници. В онлайн магазина на Орхидея мебел може много лесно да намерите матрака, който търсите използвайки филтрите в ляво на всяка категория. Може да сортирате според марка, цена, степен на твърдост и съдържание ( матраци с мемори пяна или покет пружини), височина на матрака и гаранционен срок. Така бързо и лесно ще намерите този модел, който отговаря на вашите изисквания и критерии. Търсите анатомичен или ортопедичен матрак или матрак с мемори пяна - ние от Орхидея мебел ще ви помогнем при избора.