Меню
Кошница

Модулна система Верне

Марка: Евромар Продуктов код: 0003678
Холна маса Верне LAWA 110 е част от модулна система за дневна Верне, която е характерна със своя винтидж стил и елегантна цветова комбинация от бяло и дървесен дъбов декор. Изработва се с корпус от ламинирано ПДЧ и лице от МДФ, а дръжките са в контрастен цвят антрацит.Материал: ПДЧ/МДФРазмери Ш/Д/В:..
78,00 лв.
Марка: Евромар Продуктов код: 0003676
Шкаф за стена Верне REG WISZ 1D е част от модулна система за дневна Верне, която е характерна със своя винтидж стил и елегантна цветова комбинация от бяло и дървесен дъбов декор. Изработва се с корпус от ламинирано ПДЧ и лице от МДФ, а дръжките са в контрастен цвят антрацит.Материал: ПДЧ/МДФРазмери ..
116,00 лв.
Марка: Евромар Продуктов код: 0003675
ТВ шкаф Верне RTV 2S/140 е част от модулна система за дневна Верне, която е характерна със своя винтидж стил и елегантна цветова комбинация от бяло и дървесен дъбов декор. Изработва се с корпус от ламинирано ПДЧ и лице от МДФ, а дръжките са в контрастен цвят антрацит.Материал: ПДЧ/МДФРазмери Ш/Д/В: ..
203,00 лв.
Марка: Евромар Продуктов код: 0003677
Разтегателна трапезна маса Верне STOL 160/210 е част от модулна система за дневна Верне, която е характерна със своя винтидж стил и елегантна цветова комбинация от бяло и дървесен дъбов декор. Изработва се с корпус от ламинирано ПДЧ и лице от МДФ, а дръжките са в контрастен цвят антрацит.Материал: П..
213,00 лв.
Марка: Евромар Продуктов код: 0003672
Витрина Верне WIT WYS 1D1W е част от модулна система за дневна Верне, която е характерна със своя винтидж стил и елегантна цветова комбинация от бяло и дървесен дъбов декор. Изработва се с корпус от ламинирано ПДЧ и лице от МДФ, а дръжките са в контрастен цвят антрацит.Материал: ПДЧ/МДФ/СтъклоРазмер..
236,00 лв.
Марка: Евромар Продуктов код: 0003671
Витрина Верне WIT 2D2W е част от модулна система за дневна Верне, която е характерна със своя винтидж стил и елегантна цветова комбинация от бяло и дървесен дъбов декор. Изработва се с корпус от ламинирано ПДЧ и лице от МДФ, а дръжките са в контрастен цвят антрацит.Материал: ПДЧ/МДФ/СтъклоРазмери Ш/..
315,00 лв.
Марка: Евромар Продуктов код: 0003674
Скрин Верне KOM 2D4S е част от модулна система за дневна Верне, която е характерна със своя винтидж стил и елегантна цветова комбинация от бяло и дървесен дъбов декор. Изработва се с корпус от ламинирано ПДЧ и лице от МДФ, а дръжките са в контрастен цвят антрацит. Скрина има две врати и четири чекме..
334,00 лв.
Марка: Евромар Продуктов код: 0003673
Двукрилен гардероб с чекмедже Верне SZF 2D1S е част от модулна система за дневна Верне, която е характерна със своя винтидж стил и елегантна цветова комбинация от бяло и дървесен дъбов декор. Изработва се с корпус от ламинирано ПДЧ и лице от МДФ, а дръжките са в контрастен цвят антрацит.Материал: ПД..
351,00 лв.
Показани са от 1 до 8 от 8 резултата (1 страници)
Верне е модулна система за хол в популярния винтидж стил с лицеви части изработени в бял цвят от МДФ и плотове от МДФ в дървесен дъбов декор. Лицевите панели на всички модули от модулна система Верне са изработени от фрезован МДФ в бял цвят, а дръжките са в цвят антрацит. Модулна система за дневнa Верне предлага няколко модула, с които ще преобразите вашата дневна и тя ще се превърне в любимата част от дома Ви.