Меню
Кошница

Модулна система Инес норвежки бор

Марка: Евромар Продуктов код: 0003739
Рафт за стена Инес POL 140 е елемент от модулна система Инес в цвят норвежки бор, която е характерна със своя елегантен ретро стил и винтидж излъчване както и с визията на жалузни врати. Изработва се с лице от МДФ профили в светъл дървесен декор и малки стилни дръжки тип топче в контрастен тъмен цвя..
46,00 лв.
Марка: Евромар Продуктов код: 0003741
Холна маса Инес LAWA 110 е елегантна холна масичка, която е част от модулна система Инес в цвят норвежки бор, която е характерна със своя елегантен ретро стил и винтидж излъчване както и с визията на жалузни врати. Изработва се с лице от МДФ профили в светъл дървесен декор и малки стилни дръжки тип ..
74,00 лв.
Марка: Евромар Продуктов код: 0003737
ТВ шкаф Инес RTV2S-140 е елемент от модулна система Инес в цвят норвежки бор, която е характерна със своя елегантен ретро стил и винтидж излъчване както и с визията на жалузни врати. Изработва се с лице от МДФ профили в светъл дървесен декор и малки стилни дръжки тип топче в контрастен тъмен цвят.Ма..
186,00 лв.
Марка: Евромар Продуктов код: 0003740
Трапезна маса Инес STOL 160/210 е маса за хранене, която е част от модулна система Инес в цвят норвежки бор, която е характерна със своя елегантен ретро стил и винтидж излъчване както и с визията на жалузни врати. Изработва се с лице от МДФ профили в светъл дървесен декор и малки стилни дръжки тип т..
218,00 лв.
Марка: Евромар Продуктов код: 0003734
Витрина Инес WIT WYS1D1W е елемент от модулна система Инес в цвят норвежки бор, която е характерна със своя елегантен ретро стил и винтидж излъчване както и с визията на жалузни врати. Изработва се с лице от МДФ профили в светъл дървесен декор и малки стилни дръжки тип топче в контрастен тъмен цвят...
222,00 лв.
Марка: Евромар Продуктов код: 0003735
Витрина Инес WIT 2D2W е елемент от модулна система Инес в цвят норвежки бор, която е характерна със своя елегантен ретро стил и винтидж излъчване както и с визията на жалузни врати. Изработва се с лице от МДФ профили в светъл дървесен декор и малки стилни дръжки тип топче в контрастен тъмен цвят.Мат..
319,00 лв.
Марка: Евромар Продуктов код: 0003738
Скрин Инес KOM2D4S е елемент от модулна система Инес в цвят норвежки бор, която е характерна със своя елегантен ретро стил и винтидж излъчване както и с визията на жалузни врати. Изработва се с лице от МДФ профили в светъл дървесен декор и малки стилни дръжки тип топче в контрастен тъмен цвят. Скрин..
319,00 лв.
Марка: Евромар Продуктов код: 0003736
Гардероб Инес SZF2D1S е елемент от модулна система Инес в цвят норвежки бор, която е характерна със своя елегантен ретро стил и винтидж излъчване както и с визията на жалузни врати. Изработва се с лице от МДФ профили в светъл дървесен декор и малки стилни дръжки тип топче в контрастен тъмен цвят. Га..
361,00 лв.
Показани са от 1 до 8 от 8 резултата (1 страници)

Модулна система за обзвеждане на дневна Инес в цвят норвежки бор предлага изцяло винтидж стил в бял дървесен декор. Вратите и челата на чекмеджетата са изрботени с МДФ профили с визията на жалузни врати. Дръжките са малки, в тъмен цвят със ретро визия. Модулна система Инес за обзвеждане с винтидж дизайн и ретро визия предлага осем модула, които може да комбинирате така, че да създадете идеалната за Вас и вашия дом конфигурация.