Меню
Кошница

Модулна система Anticca за обзавеждане на дневна и спалня

Рафт ANTICCA POL/160 е идеален като допълнение към вашата холна секция или като отделен елемент на някоя от стените в дневната или спалнята ви. Той предлага място за декорация с любими предмети и семейни снимки и е част от модулна система за обзавеждане на дневна и спалня Anticca. Може да разгледате..
51,00 лв.
Нощно шкафче с 2 чекмеджета и плавно затваряне ANTICCA KOM2S е част от модулна система за обзвеждане на спалня Anticca.Модулна система Anticca е доказателство за това, как хармонично може да се комбинират два стила - на старо и ново. Фронтовете с цвят на старо дърво се комбинират страхотно с модерни..
240,00 лв.
ТВ шкаф ANTICCA RTV2S е с две чекмеджета с PUSH отваряне и предлага модерна визия с изчистен от допълнителни детайли дизайн. Той е част от модулна система за обзавеждане на дневна и спалня - Anticca.Модулна система Anticca е доказателство за това, как хармонично може да се комбинират два стила - на ..
316,00 лв.
Легло ANTICCA LOZ/160 е част от модулна система за обзвеждане на спалня Anticca. Леглото е предназначено за матрак с размери 160/200см. Таблите към главата и краката са дебели, а конструкцията е здрава и стабилна. Модулна система Anticca е доказателство за това, как хармонично може да се комбин..
379,00 лв.
Скрин с четири чекмеджета и плавно затваряне ANTICCA KOM4S ще Ви помогне да организирате и подредите спалнята или дневната. Той предлага четири чекмеджета, които се отварят чрез натискане с PUSH бутон. Модерната му визия и изчистен дизайн с дървесен декор ще създаде уют във вашия дом. Подходящ е за ..
486,00 лв.
Витрина с две врати - една плътна врата и една стъклена витрина със стъклен рафт, в който е вградено LED осветление. Тази витрина е част от модулна система за обзавеждане на спалня и дневна Anticca и предлага много място за съхранение и организиране на пространството във всекидневната.Модулна систем..
505,00 лв.
Висок шкаф с една стъклена врата подходящ за вашата дневна или трапезария. Витрина ANTICCA REG1W1D/60 е с вградено LED осветление зад стъклените рафтове и плавно затваряне на вратата. Тя е част от модулна система за обзвеждане на дневна и спалня Anticca.Модулна система Anticca е доказателство за тов..
505,00 лв.
Голям, практичен и супер модерен скрин с врата и две чекмеджета от модулна система Anticca за обзавеждане на дневна и спалня. Визията на този скрин е изчистена, без никакви допълнителни и излишни детайли. Модулна система Anticca е доказателство за това, как хармонично може да се комбинират два ..
569,00 лв.
Двукрилен гардероб ANTICCA SZF2D1S е изчистен от излишни детайли модел с модерна визия. Той е идеално решение за съхранение и организиране на пространството в спалнята. Интересен акцент при него е, че двете врати са с различна ширина - лявата е по широка и зад нея има лост за дрехи, а дясната в..
759,00 лв.