Меню
Кошница

Модулна система Alhambra

Марка: BRW Продуктов код: 0004436
Стенна етажерка Alhambra POLL/100 - лява е част от модулна система за обзвеждане на дневни и трапезарии - Алхамбра. Може да използвате като допълнение в интериора на дневната и трапезарията.Алхамба е модулна система за обзвеждане на дневна и трапезария. Модулна система Алхамбра представлява колекция..
53,00 лв.
Марка: BRW Продуктов код: 0004435
Стенна етажерка Alhambra POLL/100 - дясна е част от модулна система за обзвеждане на дневни и трапезарии - Алхамбра. Може да използвате като допълнение в интериора на дневната и трапезарията.Алхамба е модулна система за обзвеждане на дневна и трапезария. Модулна система Алхамбра представлява колекци..
53,00 лв.
Марка: BRW Продуктов код: 0004434
Стенна етажерка Alhambra POLL 160 дясна е допълнения в интериора на вашата дневна или трапезария. Тя е място за съхранение и любима декорация и е част от модулна система за обзавеждане Алхамбра.Алхамба е модулна система за обзвеждане на дневна и трапезария. Модулна система Алхамбра представлява..
69,00 лв.
Марка: BRW Продуктов код: 0004433
Стенна етажерка Alhambra POLL 160 лява е допълнения в интериора на вашата дневна или трапезария. Тя е място за съхранение и любима декорация и е част от модулна система за обзавеждане Алхамбра.Алхамба е модулна система за обзвеждане на дневна и трапезария. Модулна система Алхамбра представлява ..
69,00 лв.
Марка: BRW Продуктов код: 0004427
Трапезен стол от модулна система Alhambra за обзвеждане на трапезария и всекидневна. Трапезен стол Alhambra е изработен от масивно дърво и тапициран с мек текстил.Алхамба е модулна система за обзвеждане на дневна и трапезария. Модулна система Алхамбра представлява колекция от мебели, които ще бъдат ..
189,00 лв.
Марка: BRW Продуктов код: 0004430
ТВ шкаф Alhambra RTV2D е красив и елегантен шкаф за телевиор като част от модулна система Алхамбра. Предлага 148см място за телевизор, две врати за съхранение и свободно място в средната част за допълнителна мултимедия.Алхамба е модулна система за обзвеждане на дневна и трапезария. Модулна система А..
294,00 лв.
Марка: BRW Продуктов код: 0004441
Скрин с две врати KOM2D от модулна система Алхамбра. Алхамба е модулна система за обзвеждане на дневна и трапезария. Модулна система Алхамбра представлява колекция от мебели, които ще бъдат основна фигура в обзавеждането на вашия дом и по конректно всекидневна и трапезария. Тя е екзотична като ..
321,00 лв.
Марка: BRW Продуктов код: 0004437
Холна маса Alhambra LAW-110 е част от модулна система Алхамбра. Тя е идеален завършек в интериора на вашата всекидневна стая.Алхамба е модулна система за обзвеждане на дневна и трапезария. Модулна система Алхамбра представлява колекция от мебели, които ще бъдат основна фигура в обзавеждането на ваши..
321,00 лв.
Марка: BRW Продуктов код: 0004432
Витрина Alhambra с плавно затваряне и LED осветление REG1W е висок и тесен шкаф със стъклена витрина и вградено LED осветление. Тя е перфектно допълнение във интериора на вашия хол или трапезария. Витрина Alhambra REG1W е част от модулна система Алхамбра за обзавеждане на дневна и трапезария на..
428,00 лв.
Марка: BRW Продуктов код: 0004438
Скрин Alhambra с плавно затваряне KOM разполага с четири чекмеджета за съхранение и правилна организация в трапезарията и дневната. Той е част от модулна система Алхамбра. Алхамба е модулна система за обзвеждане на дневна и трапезария. Модулна система Алхамбра представлява колекция от мебели, к..
428,00 лв.
Марка: BRW Продуктов код: 0004431
Витрина Alhambra REG1D1W е стилно и функционално решение за съхранение във дневната или трапезария. Може да се използва като допълнителна мебел в близост до трапезната маса или холната секция. Част от модулна система за обзвеждане на дневна Алхамбра.Алхамба е модулна система за обзвеждане на дневна ..
482,00 лв.
Марка: BRW Продуктов код: 0004429
Двукрилен гардероб Alhambra SZF2D е красив и практичен гардероб с две врати. Той предлага чудесен начин за съхранение и организиране на вашите дрехи и вещи. Разполага с лост за закачалки и рафт над него. Модерния дизайн в дървесен цвят алхамбра, гладките фронтове, фрезованите летви от масив в черен ..
482,00 лв.
Марка: BRW Продуктов код: 0004440
Голям практичен скрин с три врати, част от модулна система Алхамбра. Скрин KOM3D предлага много място за съхранение и правилно организиране в дневната и трапезарията. Алхамба е модулна система за обзвеждане на дневна и трапезария. Модулна система Алхамбра представлява колекция от мебели, които ..
482,00 лв.
Марка: BRW Продуктов код: 0004439
Скрин Alhambra KOM3W е част от модулна система Алхамбра. Разполага с три врати с витрина в горната си част и вградено LED осветление.Алхамба е модулна система за обзвеждане на дневна и трапезария. Модулна система Алхамбра представлява колекция от мебели, които ще бъдат основна фигура в обзавежд..
535,00 лв.
Марка: BRW Продуктов код: 0004428
Разтегателна трапезна маса Alhambra STO/140 е изработена в комбинация от масив и мдф в черен мат. Масата е част от модулна система Alhambra и с нея ще дадете изцяло пълен завършек на вашата трапезария. Може да добавите и трапезен стол от същата модулна система, както и допълнителни шкафове за съхран..
641,00 лв.