Кухни по поръчка Абанос: Перфектното решение за Вашия дом!


Ако търсите перфектната кухня, която да отговаря на всички Ваши нужди и желания, кухни по поръчка Абанос са идеалният избор за Вас. 

Ние предлагаме индивидуални проекти, съобразени с Вашия вкус и изисквания. 

С нас можете да бъдете сигурни, че ще получите кухня с внимание към детайла и високо качество на изработката.


Защо да изберете кухни по поръчка Абанос?

  Индивидуален проект: Всяка кухня е уникална и създадена според Вашите предпочитания. Нашите проектанти ще Ви помогнат да реализирате мечтата си за идеалната кухня.

  Внимание към детайла: Всяка малка част от кухнята се изработва с грижа и прецизност, за да гарантираме перфектен завършек.

  Високо качество: Използваме само най-добрите материали и технологии, за да Ви предоставим кухня, която ще Ви служи дълги години.


Специална оферта!

Само до 24.07. имате възможността да се възползвате от специалната ни оферта: 20% отстъпка на всички кухни Абанос. Не пропускайте шанса да получите своята мечтана кухня на изключително изгодна цена.


Доставка и монтаж:

Ние се грижим за всичко - от проектирането до доставката и монтажа на новата кухня. Нашите професионални екипи ще се погрижат всичко да бъде извършено бързо и качествено.


Свържете се с нас:

За повече информация или за да заявите консултация, свържете се с нас на телефон: 089 997 92 97 или посетете нашия офис на адрес: гр. Плевен, ул. Мария Кюри 20.


Доверете се на кухни по поръчка Абанос и превърнете Вашата кухня в сърцето на дома си!