Доставка и плащане


ДОСТАВКА

Доставяме мебели в цялата страна. Доставките се извършват до дома на клиента до първа врата на блок/къща. Стоката се приема от клиента от буса/камиона на фирма Орхидея мебел или куриерската фирма, която извършва доставката. Трябва да сте осигурили хора за носене и качване на мебелите. 

С транспорт на Орхидея мебел: 
• гр. Плевен - 5 лв. 
• Област Плевен – от 10 лв. до 30 лв. 
• Извън област Плевен с транспорт на фирмата – 1 лв./км. (Разстояние 120 км. – 120 лв.) 
• За поръчки над 1000 лв. – БЕЗПЛАТЕН ТРАНСПОРТ (Важи за гр. Плевен и област Плевен) 

С куриерска фирма: 
• За поръчки над 1000 лв. – БЕЗПЛАТЕН ТРАНСПОРТ за цялата страна
Изпращаме стоките в цялата страна с куриерска фирма Лео Експрес с наложен платеж и застраховка на стоката. Цената ще видите, когато попълните данните за доставка. 

Важно: Услугата Доставка не включва носене/качване и монтаж.


ПЛАЩАНЕ

Наложен платеж
Най-предпочитания метод за плащане. За поръчки до 2000 лв. За по високи суми е нужно авансово заплащане на 30% от стойността. Сумата се плаща на шофьора на фирмата, който доставя стоката или на куриера. Ще получите документ с касов бон. 

Банков превод
При този метод, сумата се заплаща предварително по нашата банкова сметка. Изпращаме фактура, по която да преведете сумата. Срока на поръчката започва да тече от момента, в който постъпи плащането. Данни ще откриете при попълването на данните за поръчка и избора на този метод на плащане.

На каса на EasyPay
При този метод, сумата се заплаща предварително по нашата сметка. Ще получите код на микросметка, по който може да преведете сумата. Срока на поръчката започва да тече от момента, в който постъпи плащането.

На изплащане
 Удобен и сигурен вариант за разсрочено плащане. Важи за поръчки от 150 лв. до 50000 лв. със срок на изплащане от 3 до 72 месеца.

Повече информация ще откриете в раздел Мебели на изплащане.