Доставка и плащане

Доставяме мебели в цялата страна. Доставките се извършват до дома на клиента до първа врата на блок/къща. Стоката се приема от клиента от буса/камиона на фирма Орхидея мебел или куриерската фирма, която извършва доставката. Трябва да сте осигурили хора за носене и качване на мебелите. 

С транспорт на Орхидея мебел: 
• гр. Плевен - 5 лв. 
• Област Плевен – от 5лв. до 25лв. 
• Извън област Плевен с наш транспорт – 1 лв./км. (Разстояние 120 км. – 120 лв.) или с куриерска фирма Лео Експрес (цената зависи според КГ. на стоката/стоките)
• За поръчки над 2000 лв. – БЕЗПЛАТЕН ТРАНСПОРТ (Важи за гр. Плевен и област Плевен) 

С куриерска фирма: 
• За поръчки над 2000 лв. – БЕЗПЛАТЕН ТРАНСПОРТ за цялата страна
Изпращаме стоките в цялата страна с куриерска фирма с наложен платеж и застраховка на стоката. Цената ще видите, когато попълните данните за доставка. 
Важно: Услугата Доставка не включва носене/качване и монтаж.

ПЛАЩАНЕ
(За стоки, неналични на склад е възможно при поръчка да бъде поискано капаро в размер на 30% от сумата)

Наложен платеж
Най-предпочитания метод за плащане. За поръчки до 2000 лв. За по високи суми е нужно авансово заплащане на 30% от стойността. Сумата се плаща на шофьора на фирмата, който доставя стоката или на куриера. Ще получите документ с касов бон. 

Банков превод
При този метод, сумата се заплаща предварително по нашата банкова сметка. Изпращаме фактура, по която да преведете сумата. Срока на поръчката започва да тече от момента, в който постъпи плащането. Данни ще откриете при попълването на данните за поръчка и избора на този метод на плащане.

ЕТ "Орхидея мебел - Татяна Пъшева"
ИН по ЗДДС: BG 824 088 066
гр. Плевен, ул. Мария Кюри 20
Банка: ПроКредит Банк
IBAN: BG34 PRCB 9230 1040 7505 15
BIC: PRCB BGSF

На каса на EasyPay
При този метод, сумата се заплаща предварително по нашата сметка. Ще получите код на микросметка, по който може да преведете сумата. Срока на поръчката започва да тече от момента, в който постъпи плащането.

На изплащане
 Удобен и сигурен вариант за разсрочено плащане. Важи за поръчки от 150 лв. до 50000 лв. със срок на изплащане от 3 до 72 месеца.
Повече информация ще откриете в раздел Мебели на изплащане.